Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пак јас
Вака сега.Инсталирам програмче за телефонот шо е, и на крајот од инсталацијата ми се јавува ова
Помошче?![]()
Инсталирај го.
и јас си кладов вакво :pos2: еј морам да кажам дека е многу многу побрз од икс-пе а за виста да не прајме муабет . клавајте сите нема да згрешите :smir:
Како да слејам една партиција во друга т.е. сакам таа партиција да ја избришам и меморијата од избришаната да премине во друга партиција.
Побрз е кај кај, а за стабилност да многу постабилен.Од XP не е побрзо, али е постабилно и подобро :smir:
Нема ли некоја програма или пак директно од Windows?Само со формат:smir:
Како да слејам една партиција во друга т.е. сакам таа партиција да ја избришам и меморијата од избришаната да премине во друга партиција.
ти напрај си формат, за друѓите ако не знаеш, не давај погрешни советиСамо со формат:smir:
со partition manager проба?
ти напрај си формат, за друѓите ако не знаеш, не давај погрешни совети
Средив, најдов во Disk Managment од Windows-oт...со partition manager проба?
Можеш тоа да го направиш, јас го користам Acronis Disc Director Suite и досега тој најдобро ме служел. Сепак ако со тој неможеш има уште стотици други кои нудат различни опции(исто и во зависност од која марка дискот ти е, си име посебни софтвери за тој диск)Ајде нека проба, али не ми се верува дека е можно, да избришеш една партиција и после неалоцираниот слободен простор да го вметнеш во веќе постоечка партиција...
Баш сакам да видам дали е возможно...
Поздрав,
нон стоп се мачам со ова и не најдов решение..каде е опцијата за video позадина,бидејќи на виста ја имаше овде на win 7 ја нема.
Поздрав
Sakam da stanam utre zadutre 7ca? Kazeti mi vredi li? Za rabota,igranje?....