Пак јас
Вака сега.Инсталирам програмче за телефонот шо е, и на крајот од инсталацијата ми се јавува ова
Помошче?
Го враќа истото прозорче повторно, и така до + безконечноИнсталирај го.
Од XP не е побрзо, али е постабилно и подобро :smir:и јас си кладов вакво :pos2: еј морам да кажам дека е многу многу побрз од икс-пе а за виста да не прајме муабет . клавајте сите нема да згрешите :smir:
Само со формат:smir:Како да слејам една партиција во друга т.е. сакам таа партиција да ја избришам и меморијата од избришаната да премине во друга партиција.
Побрз е кај кај, а за стабилност да многу постабилен.Од XP не е побрзо, али е постабилно и подобро :smir:
Нема ли некоја програма или пак директно од Windows?Само со формат:smir:
со partition manager проба?Како да слејам една партиција во друга т.е. сакам таа партиција да ја избришам и меморијата од избришаната да премине во друга партиција.
ти напрај си формат, за друѓите ако не знаеш, не давај погрешни советиСамо со формат:smir:
Ајде нека проба, али не ми се верува дека е можно, да избришеш една партиција и после неалоцираниот слободен простор да го вметнеш во веќе постоечка партиција...со partition manager проба?
ти напрај си формат, за друѓите ако не знаеш, не давај погрешни совети
Средив, најдов во Disk Managment од Windows-oт...со partition manager проба?
Можеш тоа да го направиш, јас го користам Acronis Disc Director Suite и досега тој најдобро ме служел. Сепак ако со тој неможеш има уште стотици други кои нудат различни опции(исто и во зависност од која марка дискот ти е, си име посебни софтвери за тој диск)Ајде нека проба, али не ми се верува дека е можно, да избришеш една партиција и после неалоцираниот слободен простор да го вметнеш во веќе постоечка партиција...
Баш сакам да видам дали е возможно...
1. First of all you need a VLC player installed in your OS to perform this task. If not than download the VLC player from internet and install it.Поздрав,
нон стоп се мачам со ова и не најдов решение..каде е опцијата за video позадина,бидејќи на виста ја имаше овде на win 7 ја нема.
Поздрав
секако дека вреди, ако имаш добра конфигурација ставај одма не се мисли :helou:Sakam da stanam utre zadutre 7ca? Kazeti mi vredi li? Za rabota,igranje?....