Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Sakam da stanam utre zadutre 7ca? Kazeti mi vredi li? Za rabota,igranje?....

Сега е нај супер со првите Update. вреди и за игри и за работа ако планираш да инсталираш Windows 7 инсталирај ја верзија Professional или Ultimate тие се нај добри

Некој совет за добар анти вирус за седмицава без разлика дали е фрее или од платениве шо се...

Да не знае некој како да го средам ова: Во таскбарот ми се појавува едно (како знаменце е), и нешо вика Solve PC issues: one inportant message. И коа ќе кликнам на него, ми вика check your beckup (important). И после тоа, ми се појавува нешо сосема трето (поврзано со beckup-от, има try to run beckup again, и change beckup sittings), но колку и да чепкам, неможам да го средам. Да не знае некој шо е проблемов, и уше поважно, како да го средам?

Да не знае некој како да го средам ова: Во таскбарот ми се појавува едно (како знаменце е), и нешо вика Solve PC issues: one inportant message. И коа ќе кликнам на него, ми вика check your beckup (important). И после тоа, ми се појавува нешо сосема трето (поврзано со beckup-от, има try to run beckup again, и change beckup sittings), но колку и да чепкам, неможам да го средам. Да не знае некој шо е проблемов, и уше поважно, како да го средам?
Тоа знаменце служе за известување ако немаш антивирус, ако има нови надградби, ако немаш направено Backup и слични известувања, но и не е битно ако немаш потреба од тоа не мора ни да го користиш едноставно игноририрај го

Turn Off messages about Windows Backup

Сте чуле за десен клик на таскбар, пропертис, во делот notification area клик на customize, клик на turn system icons on or off.Избирате Action Center на off, и нема да ви додева повеќе.

Ај нека ми прати некој некој понов активатор за седумката , денес од ништо никаде ми излезе она грдото genuine . :(

Штета не работеше Warcraft 3 и несакаа да се менуваат графичките опции на Counter Strike на Windows 7 :( Затоа морав да се вратам на XP :(

Штета не работеше Warcraft 3 и несакаа да се менуваат графичките опции на Counter Strike на Windows 7 :( Затоа морав да се вратам на XP :(

Ајдееее, кој знае што си направил ти.....

Се може!

Само драјвери за графичка ти треба за CS сигурно ист бил проблемот и за Warcraft

Ајдееее, кој знае што си направил ти.....

Се може!

Само драјвери за графичка ти треба за CS сигурно ист бил проблемот и за Warcraft
Ништо, фино си ги инсталирав и се направив како што треба (пошто не ми е прв пат).
Инаку ако не те мрзи да напишеш кои драјвери конкретно, би ми бил од помош :)

Ништо, фино си ги инсталирав и се направив како што треба (пошто не ми е прв пат).
Инаку ако не те мрзи да напишеш кои драјвери конкретно, би ми бил од помош :)
Па компатабилни за Win 7

Дајте бе активатор , сите ги пробав и неможи да го активирам. Последно пробвав со Loader 1.4 ама ништо :toe:

Дајте бе активатор , сите ги пробав и неможи да го активирам. Последно пробвав со Loader 1.4 ама ништо :toe:

Ај на ПП види дали ке ти заврши работа...

Разберете се на ПП/профил за активатори, тука дискусија не се води.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom