statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.616
Они ако сакаат да ти го терминираат пиратскиот виндоус ќе пуштат Silent updateЕ убаво. Да исклучваме апдејти тогаш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Они ако сакаат да ти го терминираат пиратскиот виндоус ќе пуштат Silent updateЕ убаво. Да исклучваме апдејти тогаш.
мислам дека немаш избор. update-ите ќе се симнат и инсталираат, сакал ти или не.Како да проверувам што абдејти се инсталираат, и ако не ве мрзи да ми кажите кој од нив се "штетни" како овој силент абдејт.
Си ги штитат своите наслови само, не ако имаш пиратска игра од друг дистрибутер.
"This means the changes made to the license agreement were intended to protect against illicitly obtained Xbox Live and Windows Store content, not all pirated content on a PC."
Nemase preeska [UPDATE] [UPDATE ENDS]
Epten shitty politika zafuraa MS. Uopste ne mi se sviga.
Nego, dve stvari ne mi se jasni. Device was unplugged/plugged mi iskacase stalno, se dodeka ne gi izbrisav od control panel realtec driverot I nemav problem so zvukot. Sve avtomatski se updatira taka, na sleden restart pak ke mi go instalira? I vtoro primetiv ne mi se gasi pc-to od shut down od start. Se gasi slikata deka nema signal, ama sijalickata uste mi sveti I perkite vrtat. Moram od dugme da go gasam. A ne odi nitu na sleep, poso ne se razbuduva so mrdenje maus ili tastatura.
Mu se desaa na nekoj slicno?
Edit: eve vakvo.. hmm... izgleda se povrzani dvete nejasnotii
http://answers.microsoft.com/en-us/...n/0b1c8893-8b43-4ebc-875b-8ae187e002d0?auth=1
Види да не прави драјверот за графичката проблем со гасењето на компјутерот. Го имав истиот проблем јас на осмицата со драјверот за графичката.Nemase preeska [UPDATE] [UPDATE ENDS]
Epten shitty politika zafuraa MS. Uopste ne mi se sviga.
Nego, dve stvari ne mi se jasni. Device was unplugged/plugged mi iskacase stalno, se dodeka ne gi izbrisav od control panel realtec driverot I nemav problem so zvukot. Sve avtomatski se updatira taka, na sleden restart pak ke mi go instalira? I vtoro primetiv ne mi se gasi pc-to od shut down od start. Se gasi slikata deka nema signal, ama sijalickata uste mi sveti I perkite vrtat. Moram od dugme da go gasam. A ne odi nitu na sleep, poso ne se razbuduva so mrdenje maus ili tastatura.
http://answers.microsoft.com/en-us/...n/0b1c8893-8b43-4ebc-875b-8ae187e002d0?auth=1
Види да не прави драјверот за графичката проблем со гасењето на компјутерот. Го имав истиот проблем јас на осмицата со драјверот за графичката.
И јас приметив нешто слично со лаптопов. Го пуштам сабајле гледам uptime 17 саати wtf. и сфатив дека не се исклучува целосно. Ама лаптопот ми е само на кабел, а го вадам, и стварно не знам како не се гаси целосно тогаш.I vtoro primetiv ne mi se gasi pc-to od shut down od start. Se gasi slikata deka nema signal, ama sijalickata uste mi sveti I perkite vrtat. Moram od dugme da go gasam. A ne odi nitu na sleep, poso ne se razbuduva so mrdenje maus ili tastatura.
Се гаси целосно само тоа што ти е uptime е брзиот бут уклученИ јас приметив нешто слично со лаптопов. Го пуштам сабајле гледам uptime 17 саати wtf. и сфатив дека не се исклучува целосно. Ама лаптопот ми е само на кабел, а го вадам, и стварно не знам како не се гаси целосно тогаш.
Шопрајме за фикс?
Не би требало. Кај мене е:А, има тоа штета? Јас само што го уклучив и проверив и ми излезе ова:
![]()
не бери гајле. покрај тоа што ќе ти останат податоците на лаптопот, мајкрософт ќе ги ископираат и на нивните сервери. за секој случај да ги има.Извинете вака не сум во тек со темава али да си прашамсакам да направам апгрејд од виндовс ултимејт 7 на десеткава (дали сите податоци ќе ми останат во лап топот)? :/