Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве каде е оди во,Notebook weather скролај доле и ке видиш Add a temperature unit смени го на степени од тамунеќе
конечноЕве каде е оди во,Notebook weather скролај доле и ке видиш Add a temperature unit смени го на степени од таму
![]()
Си ги штитат своите наслови само, не ако имаш пиратска игра од друг дистрибутер.
Нц за сите е,моментално е за xbox понатаму сигурно ке биде за све живо и диво од игри па до програмиСи ги штитат своите наслови само, не ако имаш пиратска игра од друг дистрибутер.
"This means the changes made to the license agreement were intended to protect against illicitly obtained Xbox Live and Windows Store content, not all pirated content on a PC."
Денеска прочитав на MDL дека мајкрософт пуштиле нови апдејти за windows 7 кој прават "шпионажа" и на windows 7, незнам зошто толку запнале да ги следат сите корисници али мене оваа политика ич не ме бендисуваКрај краева ако до толку ја претераат работата што фали на еден реинсталл Вин7 и нека се гонат..
Офф: Како бе ова A plugin is needed to display this content се опоравува, неможе да се пуште видеото никако. Изгледа нешто фали да му ставам на мозилава. На хромот не се појавува тоа.Денеска прочитав на MDL дека мајкрософт пуштиле нови апдејти за windows 7 кој прават "шпионажа" и на windows 7, незнам зошто толку запнале да ги следат сите корисници али мене оваа политика ич не ме бендисува
Еве ви едно српско видео од дечково кој го направи одлично објаснува
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ти фали adobe flash player, баш тој беше предвиден да не шпиунира нашата влада со купувањето софтвер од итаљанската фирма за шпиунирање.Офф: Како бе ова A plugin is needed to display this content се опоравува, неможе да се пуште видеото никако. Изгледа нешто фали да му ставам на мозилава. На хромот не се појавува тоа.
Решение?
Он: Тие апдејти самоволно се инсталируваат или ги има веќе вметнато кај сеуште корисниците на седмицата?
Нормално дека може.Наидов на овој текст прееска и ме заинтригира следново:
![]()
Можно е некој update да ни ја зезне целата работа со активирањето?
Извор: http://smartportal.mk/aktuelno/se-za-windows-10-nadgradba/
Е ако деДенеска прочитав на MDL дека мајкрософт пуштиле нови апдејти за windows 7 кој прават "шпионажа" и на windows 7, незнам зошто толку запнале да ги следат сите корисници али мене оваа политика ич не ме бендисува
Еве ви едно српско видео од дечково кој го направи одлично објаснува
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Е убаво. Да исклучваме апдејти тогаш.Нормално дека може.