Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
:D
29cw8i9.jpg
неќе

Си ги штитат своите наслови само, не ако имаш пиратска игра од друг дистрибутер.

"This means the changes made to the license agreement were intended to protect against illicitly obtained Xbox Live and Windows Store content, not all pirated content on a PC."
Нц за сите е,моментално е за xbox понатаму сигурно ке биде за све живо и диво од игри па до програми

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Крај краева ако до толку ја претераат работата што фали на еден реинсталл Вин7 и нека се гонат..

Такво нешто нема шанси да се деси затоа што ОС ќе иде на масовно бришење од 80% корисници. Лаат на празно само, а може и ќе има некоја врска со ХБоХ или што ја знам.
Ионака ја чекам игри на СС на Стим да си купам или играм ф2п така да што не се замарам пак со тоа. Не памтам последен пат да сум инсталирал пиратска игра.
А за програми имам еден куп, од ОС, Офис до Попкорн Тајм, Уторент и триста тракатанци, ама ќе го носим на подрум ако ми дојдат на врата за ова :D

Крај краева ако до толку ја претераат работата што фали на еден реинсталл Вин7 и нека се гонат..
Денеска прочитав на MDL дека мајкрософт пуштиле нови апдејти за windows 7 кој прават "шпионажа" и на windows 7, незнам зошто толку запнале да ги следат сите корисници али мене оваа политика ич не ме бендисува
Еве ви едно српско видео од дечково кој го направи одлично објаснува

Последно уредено:
Денеска прочитав на MDL дека мајкрософт пуштиле нови апдејти за windows 7 кој прават "шпионажа" и на windows 7, незнам зошто толку запнале да ги следат сите корисници али мене оваа политика ич не ме бендисува

Офф: Како бе ова A plugin is needed to display this content се опоравува, неможе да се пуште видеото никако. Изгледа нешто фали да му ставам на мозилава. На хромот не се појавува тоа.
Решение?
Он: Тие апдејти самоволно се инсталируваат или ги има веќе вметнато кај сеуште корисниците на седмицата?

Офф: Како бе ова A plugin is needed to display this content се опоравува, неможе да се пуште видеото никако. Изгледа нешто фали да му ставам на мозилава. На хромот не се појавува тоа.
Решение?
Он: Тие апдејти самоволно се инсталируваат или ги има веќе вметнато кај сеуште корисниците на седмицата?
Ти фали adobe flash player, баш тој беше предвиден да не шпиунира нашата влада со купувањето софтвер од итаљанската фирма за шпиунирање.
После објавата на викилис плагинов го прогласија за висок ризик на плагин.

Е ако де :D
И онака clean install Win 7 SP1, и updates на off. Бар таму ништо не ни можат. Е сега ако и 7цата сакаме фулл апдејтирана, тоа е друго..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom