Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
После апдејтиве, искрено забележав дека побавно бутира и побавно работи File Explorer-от. Можда е до мене, чекам други корисници да потврдат.
шпионират маме им е**м. буричкаат по хард дискот ма**то нивно шпионско. :D

Што е бе, плачковци? Ве шпиунирале, бре!

Сакам кога ќе отворам ФБ, да не пишувам меил и лозинка...Сакам кога ќе се вклучи компјутер, скајпот сам да се логира... Сакате auto complete, ама да не се чува тоа никаде. Компјутерот не е Ванѓа, па да погодува што ви се врти низ глава. Плус, МС никогаш нема да тужи за пиратерија. Да тужеше, ќе наебеше цела планета. Знаат дека држави како нашата, па и малку подобри НЕ КУПУВААТ софтвер, филмови, музика... Го знаат тоа. Тоа што го пишува дека ќе дадат податоци, ако им бидат побарани е нормално. Во време на тероризам, бомби, чуда најнормално е да те следат, ако си сомнителен. Како МС, ФБ, Гугл и останати станаа гиганти? Седел во гаража и му текнало на клинецот да прави мултимилијардерска компанија. Аха, важи. Да не биле ЦИА, НСА и слични, ќе имавте ФБ денес, мало морген. За оние со швалерка, не се секирајте дека жена ви ќе дознае. Освен, ако не и го ставите фајлот на десктоп ;)

Последно уредено од модератор:
Како Кортана да ми покажува целзиусови место фаренхајти?

Што е бе, плачковци? Ве шпиунирале, бре!

Сакам кога ќе отворам ФБ, да не пишувам меил и лозинка...Сакам кога ќе се вклучи компјутер, скајпот сам да се логира... Сакате auto complete, ама да не се чува тоа никаде. Компјутерот не е Ванѓа, па да погодува што ви се врти низ глава. Плус, МС никогаш нема да тужи за пиратерија. Да тужеше, ќе наебеше цела планета. Знаат дека држави како нашата, па и малку подобри НЕ КУПУВААТ софтвер, филмови, музика... Го знаат тоа. Тоа што го пишува дека ќе дадат податоци, ако им бидат побарани е нормално. Во време на тероризам, бомби, чуда најнормално е да те следат, ако си сомнителен. Како МС, ФБ, Гугл и останати станаа гиганти? Седел во гаража и му текнало на клинецот да прави мултимилијардерска компанија. Аха, важи. Да не биле ЦИА, НСА и слични, ќе имавте ФБ денес, мало морген. За оние со швалерка, не се секирајте дека жена ви ќе дознае. Освен, ако не и го ставите фајлот на десктоп ;)
Ја повеќе се плашам МС да не дознае дека имам швалерка одколку женами :pos:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Последно уредено:
Ја повеќе се плашам МС да не дознае дека имам швалерка одколку женами [emoji14]os:

зошто? за да не ти ја земе Бил Гејт швалерката, па да мора после со женати да се сексаш? :)

Били више не во мајкрософт од 2007 :D

Инаку кога веќе сме кај овие работи, кој е сега сопственик на Microsoft?

Инаку кога веќе сме кај овие работи, кој е сега сопственик на Microsoft?
БИЛ ;)

Еве што било апдејтот, ако некој користи Home верзија имаат пуштено нов додаток за локскрин да мењава позадини страшна промена нема што од толку багови они за позадините се фатија,кај и да е.ке треба неделава да испага SR1 кој ке донесе голем број фиксови па ке видиме
http://www.zdnet.com/article/microsofts-third-windows-10-cumulative-update-said-to-fix-store-issues/

дајте скрин точно шо да наместам пошо таму има 5-6 слични срања
:D
29cw8i9.jpg

па бил гејтс сеуште е ко-сопственик на мајкрософт. уште има голем дел акции. само не е CEO.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom