Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Ми дава error something happened... пробав и преку cmd со wuauclt.exe /updatenow ми дава update failed to install... што е проблемот не сфаќам...

Другар го имаше истиот проблем и најде решение на... 9gag :D
у контрол панел, риџн ленгуиџ блабла стајте english united states

Појма немам, мислам последната, преку тој линк на @haCk0r го симнав и апгрејднав. Како да го средам?
Реално, никако.
Јас (и мн други) го имав багов на стар билд 10130 и се опраи со апгрејд на понов...

Другар го имаше истиот проблем и најде решение на... 9gag :D
у контрол панел, риџн ленгуиџ блабла стајте english united states
Во формат делчето место Македонија да ставам уса ?

Реално, никако.
Јас (и мн други) го имав багов на стар билд 10130 и се опраи со апгрејд на понов...
Значи треба да чекам апдејт?
Не дека нешто многу ми смета или менува багов, не го ни користам стартот ама сепак ме нервира знаеш :D
Инаку вчера кога го апгрејднав, ми работеше нормално, после гасње/палење се заеба нешто :D

Значи треба да чекам апдејт?
Не дека нешто многу ми смета или менува багов, не го ни користам стартот ама сепак ме нервира знаеш :D
Инаку вчера кога го апгрејднав, ми работеше нормално, после гасње/палење се заеба нешто :D
Инсталирај Start8 ќе ти го замени стартот - ја така напраив тогаш.

апдејт од 8.1 на 10 ми помина одлично, све ми е лиценцирано.

Да не ве цитирам сите..
Значи проблемот со Something Happened го имав и јас. Јас го решив со креирање на USB Media. 10 пати ја пуштив инсталацијата преку ЦД не можеше. Преку УСБ одма си тргна работата :)[DOUBLEPOST=1438338881][/DOUBLEPOST]btw исто после апгрејдот, фатив и направив ЦЕЛОСЕН формат со ЦД-то што предходно ми јавуваше Something Happened. Све си беше ок, исто немав никаков проблем со лиценцата. Потврдено.

^Друже ништо не мора да праи да се замара, само треба преку УСБ Медиа да го инталира и то е то.

upload_2015-7-31_13-45-37.png
Решение за ова,
имам Windows 7 Ultimate лиценциран, апдејтиран целосно, читав по други форуми имало проблеми со драјверите на графичката.
Некој совет, дали ќе можам да го инсталирам

Прегледај го приврзокот 125467
Решение за ова,
имам Windows 7 Ultimate лиценциран, апдејтиран целосно, читав по други форуми имало проблеми со драјверите на графичката.
Некој совет, дали ќе можам да го инсталирам
Пробај, ова е многу стара графичка AGP ли е ?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom