Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Јавуваше грешка нешто околу мониторот ако добро прочитав вајда е проблем со графичката драјверот најдорбо ке биде чиста инсталација па апгрејд

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Кај мене работи мазно! Пред малце све средив и сега дефрагмент му мавам и тоа му е. Иначае се активираше и брз е како оса, ми се свиѓа..

Кај мене работи мазно! Пред малце све средив и сега дефрагмент му мавам и тоа му е. Иначае се активираше и брз е како оса, ми се свиѓа..

Топ е моментално ја играв Batman: Arkham Knight и работи топ, да земеме и дека играва е заникаде со оптимизација :)

Да го споделам моето болно искуство. Имав оргинал Видоус 8.1 апдјтуван и се тоа. Вчера кога ми се појави нотификација да апгрејтувам го почнав процесот и на сред процес самата инсталација падна без никаков коментар.Компјутерот не беше никако употреблив и неможев ништо да направам.Нема кој невикнав да помогне ништо. Морав да го инсталирам наново 8.1 пошто ми се сјеба целиот компјутер. Кога го инсталирав веднаш добив порака дека има апгреј и за чудо системот се надгради. Само што заврши тоа има што да видам. Ме покажува како неактивиран.Стопати пробав да го активирам иако си имам лиценца оргинал и нејќеше.Се споив со подршка од мајксрософт и им објаснив што е работата и ми кажаа демек не ми се активирала лиценцата од 8та кога сум реинсталирам и морав да одам ролбрек на 8 за да активирам па после апгрејт на 10ка. ГЛУПОСТТТТТТТТ.толку бев нервозен ништо не направив.Другарка ми даде лиценца нов за Windows 10 Education.Го инсталирав и крај. Секоја чест на Мајкрософт за овие глупости и испади џабе форсирање и нервози. Више не се замарам. Целиот филм ми се уништи и плус 10 саати седев умрев

kako da vidam dali ima nekoj nov apdejt?Untitled.png

Неможам да ја видам сликата убаво на телефон матна ми ја дава

mi vika..windows update cant check for updates because settings on this PS are controled by your system administrator

mi vika..windows update cant check for updates because settings on this PS are controled by your system administrator
Најави се како администратор, сигурно користиш два акаунта едниот е админ другиот стандарден јузер

Само ја ли размислувам перверзно :D
8e1348f0d2726350fd43af565626590f.jpg

Изгледа десеткава користи помалце простор отколку 8.1. Пред да го надградам вчера имав 93 гига слободни, сега имам 97 откако избришав windows.old преку disk clean up и слично. Солидно, солидно. А и помалце рам ми зема од старт.

Изгледа десеткава користи помалце простор отколку 8.1. Пред да го надградам вчера имав 93 гига слободни, сега имам 97 откако избришав windows.old преку disk clean up и слично. Солидно, солидно. А и помалце рам ми зема од старт.
Да помалце зазима нема толку блоатвер во нејзе

После макотрпни 6 саати, поради тиња интернет, вчера го ставив 10-тката. Уште го немам разчепкано баш, баш. Не знам зошто, али наидов на некој багови пр. Не сакаше хром да ми се стартува од таскбарот. Си поиграв малце со Кортана, и не знам зошто али не реагира тоа ХЕЈ КОРТАНА туку мора да кликнам на икончето за микрофон да се уклучи и после секоја наредба, пак истото, не може да си продолжи со следната, а некад знае па сама да си се уклучи онака без проблем кога ќе го мрднам лап топот. Може има некој опции да се подеси, може е и хардверски проблем.

Оверол, многу сум задоволен од виндовсов, како изгледа, работи.. Сите ситници ќе бидат исполирани наскоро, верувам.
ПОЛН ПОГОДОК.

Ја испогасив сите тие апликации, кортанци куртанци и триста тракатанци, све ми е сведено на минумум и не си свесне како си вози лагано.
Иначе не знам што толку се измачивте со тој апгрејд, ја од тоа линкчето на хакор за саат ипол завршив све.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom