Bojan Van Buuren
Колектор
- Член од
- 11 април 2008
- Мислења
- 8.394
- Поени од реакции
- 12.058
Еј шо збориш бе, се десило ли нешто ?Нешто се десило деТи пишува

Кажи шо чаре да барам, зошто 3 пати го пуштам сетапов, 3те пати истово ми го покажува.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј шо збориш бе, се десило ли нешто ?Нешто се десило деТи пишува
Хахахаххах моравЕј шо збориш бе, се десило ли нешто ?
Кажи шо чаре да барам, зошто 3 пати го пуштам сетапов, 3те пати истово ми го покажува.
Ми дава error something happened... пробав и преку cmd со wuauclt.exe /updatenow ми дава update failed to install... што е проблемот не сфаќам...
Другар го имаше истиот проблем и најде решение на... 9gag
Појма немам, мислам последната, преку тој линк на @haCk0r го симнав и апгрејднав. Како да го средам?Која верзија ја инсталираше? Ова е стар баг.
Во формат делчето место Македонија да ставам уса ?Другар го имаше истиот проблем и најде решение на... 9gag
у контрол панел, риџн ленгуиџ блабла стајте english united states
Значи треба да чекам апдејт?Реално, никако.
Јас (и мн други) го имав багов на стар билд 10130 и се опраи со апгрејд на понов...
Инсталирај Start8 ќе ти го замени стартот - ја така напраив тогаш.Значи треба да чекам апдејт?
Не дека нешто многу ми смета или менува багов, не го ни користам стартот ама сепак ме нервира знаеш
Инаку вчера кога го апгрејднав, ми работеше нормално, после гасње/палење се заеба нешто![]()
Мислам во administrative, change system localeВо формат делчето место Македонија да ставам уса ?
Пробај, ова е многу стара графичка AGP ли е ?Прегледај го приврзокот 125467
Решение за ова,
имам Windows 7 Ultimate лиценциран, апдејтиран целосно, читав по други форуми имало проблеми со драјверите на графичката.
Некој совет, дали ќе можам да го инсталирам
Dada arno ti tekna na toa. Fala ti mnoguИнсталирај Start8 ќе ти го замени стартот - ја така напраив тогаш.