Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Врати една страна поназат кај прашањата и одговори

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Исто не кажа. Дали од пиратско активираните Виндови мораат да бидат фулл апдрејт или инсталираш clean windows, активираш и врз него Windows 10?

Исто не кажа. Дали од пиратско активираните Виндови мораат да бидат фулл апдрејт или инсталираш clean windows, активираш и врз него Windows 10?
Се препорачува да бидат фул апдејт SP1 обавезен за windows 7 и update 3 за windows 8.1 и фул апдејтовани за да биде се како што треба

Најсигурна комбинација е со windows 7 и даз
Мада ја направив на 2-3 компјутера на 8.1 со ms toolkit и успешно беа активирани

Се препорачува да бидат фул апдејт SP1 обавезен за windows 7 и update 3 за windows 8.1 и фул апдејтовани за да биде се како што треба

Најсигурна комбинација е со windows 7 и даз
Мада ја направив на 2-3 компјутера на 8.1 со ms toolkit и успешно беа активирани

Тој е тој истиот тулкит што е и за офис? Нели последна верзија 2.5.3 чинам беше?

Тој е тој истиот тулкит што е и за офис? Нели последна верзија 2.5.3 чинам беше?
Да
Пс веќе испадна активатор за windows 10 kmspico го активира веќе windows 10 еве сеа го тестирам на виртуална машина :D

Ами што ќе ни е активатор кога со финтава имаме бесплатно лиценциран? :)

Ами што ќе ни е активатор кога со финтава имаме бесплатно лиценциран? :)
Винтава ке биде 1 година и важи само за таа матична, сигурно нема 10 години да ја користиш истата матична така? Како и да видиш ке треба активатор :)

Винтава ке биде 1 година и важи само за таа матична, сигурно нема 10 години да ја користиш истата матична така? Како и да видиш ке треба активатор :)

Шо значи пак јебига не е бесплатен. Пак мораш одново одисеи

Шо значи пак јебига не е бесплатен. Пак мораш одново одисеи
Бесплатен е апгрејдот од windows 7/8.1 легалните и важи само за таа матична исто како оем лиценцата кога ке умре матичната толку е од лиценцата

Што иде пак дека не е бесплатен пошто мајкрософт не дава никаков клуч туку се генерира генеретчки клуч и и е врзан за ID од матичната на MS серверот

Ако сакате windows 10 засекогаш и да мењаватњ матични секој месец се купува ретаил клуч кој можеш да го шеташ од компјутер на компјутер :D

Се продаваат на ибеј,G2a кинго по 20-30 долара се

Несака кај мене да апдејтува, незнам зошто.
Лиценциран ми е Виндовсов, сите апдејти до поледен ги имам и не ми дава да апдејтувам на Вин 10.
Незнам што е фркава.

Несака кај мене да апдејтува, незнам зошто.
Лиценциран ми е Виндовсов, сите апдејти до поледен ги имам и не ми дава да апдејтувам на Вин 10.
Незнам што е фркава.
Симни го iso и мавни дирекно апгрејд не мора да го чекаш

Симни го iso и мавни дирекно апгрејд не мора да го чекаш

Креирав и така. ИСО фајл 32+64 бит. Го пуштив и преку него и таман ќе дојде иснталацијата ми дава некој ерор и не ми дозволува да одам понатаму. Едино ми остана уште да пробам преку boot и ко ќе се стартова, таму ако има опција upgrade.

Креирав и така. ИСО фајл 32+64 бит. Го пуштив и преку него и таман ќе дојде иснталацијата ми дава некој ерор и не ми дозволува да одам понатаму. Едино ми остана уште да пробам преку boot и ко ќе се стартова, таму ако има опција upgrade.
Дај ми теам вивер да видам може ?

А да пишеш кој ерор?

@kobrata Istoto i kaj mene go praese probaj so da instaliras site update-ovi. Ako imas toa zavrseno i pak neki jas simnav iso fajlot go stajh na cd i install.

А да пишеш кој ерор?
Нема ерор, едноставно неќе да ми го иснталира. Еве @haCk0r влезе преку TeamViewer виде :)
Небива у пм...[DOUBLEPOST=1438214830][/DOUBLEPOST]
@kobrata Istoto i kaj mene go praese probaj so da instaliras site update-ovi. Ako imas toa zavrseno i pak neki jas simnav iso fajlot go stajh na cd i install.
Ни така небива. Ми остана уште преку boot ако има опција за upgrade. Друго ништо неќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom