H
HoT IcE
Гостин
Нема да имате гајле, слободно инсталирајте. Нормално е да јавува такви глупости, мене за 8.1 така ми правеше, и за Аеро-то на седмица, ама еве и двата ги користам/ев без проблем.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок, инсталирав Microsoft Windows 10 Pro Insider Preview 10.0.10125 EN 64бит, но ме интересира до кога ќе работи ваквиот виндовс? Да не престане откако ќе излезе официјалниот? Дали може да се резервира и ако користиш во моментов 10-ка или мора да си на 7 или 8/8.1?Брат, премини си на Build 10074, многу постабилен е. Овој Build ти е достапен и преку Slow ring.
Можеш слободно,само избегни го заебаниот апдејт за да не ти откријат и стави го hide update .До завчера се плашев и јас истото,па пробав и немаше ништо страшно,моево е со Даз Лоадер активирано. Засега чекам само нотификација дали ќе има некаква нотификација како тест за 10ката.Дечки користам Windows 7 Ulitimate SP1 и мomентално правам абдејти за да го добијам икончето за резервација на Windows 10, но ме интересира дали ќе можам да го направам тоа бидејќи не ми е оргинал 7цата (со програмче го средив тоа Genuine) и дали ако успеам после година дена ќе бидам обврзан да платам за продолжување на 10ката![]()
ќе ти дојдат дома и ќе те натераат да платиш за сите нелегални windows-и што си ги користел досега, ако не ќе ти го земат компјутерот. а може и да те натепат.Може ли да ми кажеш каде да најдам hide update? Има ли некој поедноставен начин од ова со абдејтиве? И што се случува кога ќе те провалат од Microsoft?![]()
Just click the right mouse button and click hide.Може ли да ми кажеш каде да најдам hide update? Има ли некој поедноставен начин од ова со абдејтиве? И што се случува кога ќе те провалат од Microsoft?![]()
Го апдејтирав 7цава и си резервирав 10ка и ми вика нешто дека блутутот не ќе бил компатибилен.
Ќе имам некој проблем или не??
додека да се појави финалната верзија на Windows 10 сигурно ќе излезат и драјвери за бутутот за win10.Го апдејтирав 7цава и си резервирав 10ка и ми вика нешто дека блутутот не ќе бил компатибилен.
Ќе имам некој проблем или не??
Не знам, некој кој има Intel нека пише. И јас имав проблеми со графичката кога инсталирав Windows 10, немаше драјвер преку Windows Update, па преку Catalyst Control Center (бидејќи имам AMD GPU) се инсталира. Ова ми се случи пред 2-3 месеци, а пред месец дена излезе и официјалната поддршка за мојата GPU. Ќе излезе драјвер и за таа, само треба време...Am i fucked up? Прегледај го приврзокот 122818