Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Дада, дури сега видов :/
Го видов и project Spartan, вака не ми изгледа дека ќе го замени Хромот кај мене, ќе видиме каков ќе биде во финалната верзија.

Мене не ми дава да го Update-нам 10кава. Овој ерор ми го дава: „There were problems installing some updates, but we'll try again later. If you keep seeing this and want to search the web or contact support for information, this may help: fbl_impressive 10041 Professional - Error 0x80240031“. Помош :)

Мене ми понуди да си ја резервирам 10кава. 7цава ми е ептен погодена, некако ми е страв да праам update и после нема да можам да се вратам на 7ца.

И јас сум презадоволен од Win10 јес да немам драјвери за nVidia графичката, со интегрираната се гура некако...многу сум задоволен од project spartan мислам дека јако ќе им влезе на хром и мозила а и редно време беше, страните ги отвора како од пушка сега за сега му фалат features... јас го гледам за наследник на хромот кај мене.

Офицјална дата 31 Јули а тие со оргинална 7 и 8 од денес можат да видат нотификацика да си резервираат копија

Офицјална дата 31 Јули а тие со оргинална 7 и 8 од денес можат да видат нотификацика да си резервираат копија
Корекција: 29. Јули. :)

Untitled.pngda apdejtiram ili ne . Kolku vreme ke trae apdejtiranjeto k gi zagubam li igrite filmovite slikite???

7кава и мене ептен ми е погодена.
Незнам што ќе правам со 10кава, сеуште го немам пробано, после 8 некако одбивност чувствувам.
8ката ми е = ПЦ со таблет понашање што страшно ме нервира. Од таа причина нејкам да ја пробувам 10кава.
Од друга страна еве ја фалите и незнам што да правам.

Ја на 8ца кога се навикнав па 10ка нема да е проблем :D Ужас е 8ца ама повеќе фпс ми вади на игри од 7ца.

Прегледај го приврзокот 122135da apdejtiram ili ne . Kolku vreme ke trae apdejtiranjeto k gi zagubam li igrite filmovite slikite???

Апдејтирај. Само, оваа форма не ти апдејтира туку во моментот кога ќе излезе официјална 10ка ти ја симнува и ти јавува нотификација дека е спремно да се апдејтира. Тоа нема да биде во наредните месец и пол.
Инаку, тогаш кога ќе е спремно се, апдејтирањето трае некаде половина час и нема да загубиш ништо, се ќе биде ко што си оставил.

Зашо бе мене не ми го дава ова? Оригинална осмица иам и ја... :(

А ние што веќе користиме 10ка, мојот е 9926 build, и истекува на 2 октомври? Дали со секој нов билд ќе имаме нов период на користење или ќе мора да чекаме на кракуван виндовс по торенти?

Апдејтирај. Само, оваа форма не ти апдејтира туку во моментот кога ќе излезе официјална 10ка ти ја симнува и ти јавува нотификација дека е спремно да се апдејтира. Тоа нема да биде во наредните месец и пол.
Инаку, тогаш кога ќе е спремно се, апдејтирањето трае некаде половина час и нема да загубиш ништо, се ќе биде ко што си оставил.
si ja probal 10-ta?za da znam sto da ocekuvam nekako se naviknav na 8,1..

Јас ќе ја пробам кога ќе излезе официјална, и ако не ми се свиѓа не се враќам на 8ца туку на 7ца. Кој ги ебе.

дали после апдејтирање на 10ка ке останат програмите и сите работи што ги имам инсталирано? или ова спагја како формат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom