Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа и јас се вратив на ртм, со новиот upgrade поспоро се стартуваше и некако премногу кочење имав. Сега си е супер, исклучив да не ми досаѓа со нови верзии и си терам.

Многу пари се за наши услови, инаку последните продукти на Microsoft се :drk:

Многу пари се за наши услови, инаку последните продукти на Microsoft се :drk:
Зошто :drk:??? Новите Лумии си се топ за тие пари, единствено им фалат апликации и девелопери, но полека полека доаѓаат и тие.

Зошто :drk:??? Новите Лумии си се топ за тие пари, единствено им фалат апликации и девелопери, но полека полека доаѓаат и тие.
Позитивен беше коментарот, Surface се супер. Што знам мене "недостатокот" на апликации не ми е проблем. Е сега цената за новите модели е над 1000 долари на телефонот над 600 така што мислам дека е прескапо.

Позитивен беше коментарот, Surface се супер. Што знам мене "недостатокот" на апликации не ми е проблем. Е сега цената за новите модели е над 1000 долари на телефонот над 600 така што мислам дека е прескапо.

Па се согласувам со тебе. За наши мизерни услови се е прескапо. Па добро сега, овој Lumia 950 XL има Octa-Core 2.0 Ghz CPU, 20MP Camera, 2160p HD снимање со задна камера, и 1080p со предна, Liquid Cooling 3 GB RAM и што се не уште за +/-$650 некаде. Па вакви спецификации за таа цена се тие. Реално, iPhone има послаби хардверски спецификации, па пак е поскап. Е сега за оние кои немаат многу пари за трошење на телефони, извадија и Lumia за $150 со одлични карактеристики...

Мене овој големиов абгрејд не ми го дава.Зошто? Кликнав и check for updates ама никаков абгрејд не наоѓа.

Мене овој големиов абгрејд не ми го дава.Зошто? Кликнав и check for updates ама никаков абгрејд не наоѓа.
Можзда веќе се инсталирал или брат ти го инсталирал

Можзда веќе се инсталирал или брат ти го инсталирал
Брат ми тие работи не ни чепка никогаш, а може и само се инсталирало пошо автоматски ми е наместено да ги наоѓа тие работи.

Туку како е пишан овој абгрејд да видам дали се инсталирал ?

Брат ми тие работи не ни чепка никогаш, а може и само се инсталирало пошо автоматски ми е наместено да ги наоѓа тие работи.

Туку како е пишан овој абгрејд да видам дали се инсталирал ?
вака нешто треба да имаш во setttings / system / about

about.PNG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom