- Член од
- 13 јули 2010
- Мислења
- 1.373
- Поени од реакции
- 1.596
Ајде Роже , сплескај го Ноле жити мене , мн се опушти во последно време со титуливе 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок дека не е директна споредба,ама реално Леброн додека беше во Кливленд цел терет беше на него,а мислам дека лани заслужија да освојат титула.А секој што барем малку се разбира од кошарка не може да не го почитува Леброн - има многу повеќе успех и почит и статус во кошарката отколку Мареј во тенисот.А ако подолго време пратиш тенис може го имаш забележано фактот дека пред неколку години по првиот ''dobar'' настап на Вимблдон, Британската федерација го финансираше Мареј и неговите тренинзи со тренерот што порано работел со Агаси или Сампрас,незз точно како се викаше. Според мене Мареј не е доволно добар играч за да освојува гренд слемови. Почитувањето ќе го добие кога ќе почне да ги победува во финалињата Рафа,Роџер и Новак.Мислам дека баш и не го разбравте контекстот на неговиот коментар. Не вика човекот дека е Леброн, туку дека нема да наиде на почитување додека не освои Грен Слем, не гледам што е тука толку контроверзно. И јас се согласувам со него.
Ретко кој на ова обрнал внимание ....
Ова е прв меч на Роџер и Ноле на трева.
Да да, доста луѓе се осврнаа на споредбата Мареј-Леброн ко у стил директна споредба да прават а уствари Мареј сакал друго нешто да каже, убаво си објасни ти у постов.Мислам дека баш и не го разбравте контекстот на неговиот коментар. Не вика човекот дека е Леброн, туку дека нема да наиде на почитување додека не освои Грен Слем, не гледам што е тука толку контроверзно. И јас се согласувам со него.
До лани на Телма имаше али оваа година нема на ниедна македонска телевизија. Иначе ние на Спорт Клуб гледаме, не се баш неутрални коментаторитеИначе, на ком каналу гледате овај меч?
Ја на ТВ Б92, али капирам да неки желе неутралније коментаторе, па можда прате друге телевизије. Јел преноси неко у МК?