Wimbledon 2012 (25 јуни - 8 јули)

Шампион/ка на Wimbledon ?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Роџер имал повреда, одекогаш, ама не се експонирал како другите тенисери... :tapp::tapp::pos::pos::pos:

Член од
21 август 2011
Мислења
246
Поени од реакции
97
Знае ли некој дали на централниот терен откако ќе заврши Џокович ќе се продолжи некој меч кој што беше прекинат заради дождот?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.229
Знае ли некој дали на централниот терен откако ќе заврши Џокович ќе се продолжи некој меч кој што беше прекинат заради дождот?
Ќе нема повеќе тенис, мечевите продолжуваат утре.

А

Анноун

Гостин
Сакаш да кажеш миленичето мареј да го префрлат на централниот терен , да не чека до утре . Да не е од шарената крава така да му прават? има да чека како и другите 3-4 меча што ги прекинаа .

Член од
23 август 2010
Мислења
39.488
Поени од реакции
114.478
Интересно ќе биде во 1/4 финале со Пашчек.
Ставај све што имаш на Азаренка има да ја изгази Пашчек. Австријкава не и е ни до колена на Вика. У многу добра форма е Азаренка, ме изненадува, со Квитова ми се најголемите фаворити за освојување. Јас пред почетокот на турниров мислев Марија Шарапова ќе ја продолжи победничката серија од РГ ама се виде дека ја стигна уморот и дека е падната у форма. Сеа сум доста убеден дека Азаренка ќе го освои турниров, доста шанси и давам на неа, по неа на Квитова а трета ми е Серена.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ставај све што имаш на Азаренка има да ја изгази Пашчек. Австријкава не и е ни до колена на Вика. У многу добра форма е Азаренка, ме изненадува, со Квитова ми се најголемите фаворити за освојување. Јас пред почетокот на турниров мислев Марија Шарапова ќе ја продолжи победничката серија од РГ ама се виде дека ја стигна уморот и дека е падната у форма. Сеа сум доста убеден дека Азаренка ќе го освои турниров, доста шанси и давам на неа, по неа на Квитова а трета ми е Серена.
А ја па обратно викам:),мислим дека пашчек има квалитет да и се спротистави на азаренка,некако ја гледам како потенцијален сингал:D.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.488
Поени од реакции
114.478
А ја па обратно викам:),мислим дека пашчек има квалитет да и се спротистави на азаренка,некако ја гледам како потенцијален сингал:D.
Не знам брат твој избор си е тоа, многу тешко да тепа Тамира али не и невозможно, твое е дали ќе ја пробаш двојка сингл или не. :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.489
Роџер имал повреда, одекогаш, ама не се експонирал како другите тенисери... :tapp::tapp::pos::pos::pos:
Немал повреда одсекогаш, него проблеми со кичмата неретко, за кои малце луѓе знаат, заради тоа што ретко ги истакнува истите освем ако не се сериозни како денес.

И што е со циничкиве смајли, има нешто нејасно? или нервоза те фаќа оти Надал излезе во 2 рунда? :tapp:

Ниски провокации од овој тип не доликуваат на модератор....

П.С. што се случува на темава, повеќе за жениве зборите него за мажите :D

Член од
21 август 2011
Мислења
246
Поени од реакции
97
Сакаш да кажеш миленичето мареј да го префрлат на централниот терен , да не чека до утре . Да не е од шарената крава така да му прават? има да чека како и другите 3-4 меча што ги прекинаа .
Како знаеше што мислам :P

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.338
Поени од реакции
5.366
WooooW каква лекција од Иванович :D
Абе која Иванович, моментално Азаренка е 3 класи над неа !!!
Ја преслуша за 1 сат игра !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom