- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.938
- Поени од реакции
- 16.229
Да, поинтересно од ова, нема да е 6-1;6-0, ќе биде 6-2; 6-1Интересно ќе биде во 1/4 финале со Пашчек.
Да, поинтересно од ова, нема да е 6-1;6-0, ќе биде 6-2; 6-1Интересно ќе биде во 1/4 финале со Пашчек.
Освојува сет ПашчекДа, поинтересно од ова, нема да е 6-1;6-0, ќе биде 6-2; 6-1
Ќе нема повеќе тенис, мечевите продолжуваат утре.Знае ли некој дали на централниот терен откако ќе заврши Џокович ќе се продолжи некој меч кој што беше прекинат заради дождот?
Oк, фалаЌе нема повеќе тенис, мечевите продолжуваат утре.
Сакаш да кажеш миленичето мареј да го префрлат на централниот терен , да не чека до утре . Да не е од шарената крава така да му прават? има да чека како и другите 3-4 меча што ги прекинаа .Знае ли некој дали на централниот терен откако ќе заврши Џокович ќе се продолжи некој меч кој што беше прекинат заради дождот?
Ставај све што имаш на Азаренка има да ја изгази Пашчек. Австријкава не и е ни до колена на Вика. У многу добра форма е Азаренка, ме изненадува, со Квитова ми се најголемите фаворити за освојување. Јас пред почетокот на турниров мислев Марија Шарапова ќе ја продолжи победничката серија од РГ ама се виде дека ја стигна уморот и дека е падната у форма. Сеа сум доста убеден дека Азаренка ќе го освои турниров, доста шанси и давам на неа, по неа на Квитова а трета ми е Серена.Интересно ќе биде во 1/4 финале со Пашчек.
А ја па обратно викам,мислим дека пашчек има квалитет да и се спротистави на азаренка,некако ја гледам како потенцијален сингал.Ставај све што имаш на Азаренка има да ја изгази Пашчек. Австријкава не и е ни до колена на Вика. У многу добра форма е Азаренка, ме изненадува, со Квитова ми се најголемите фаворити за освојување. Јас пред почетокот на турниров мислев Марија Шарапова ќе ја продолжи победничката серија од РГ ама се виде дека ја стигна уморот и дека е падната у форма. Сеа сум доста убеден дека Азаренка ќе го освои турниров, доста шанси и давам на неа, по неа на Квитова а трета ми е Серена.
Не знам брат твој избор си е тоа, многу тешко да тепа Тамира али не и невозможно, твое е дали ќе ја пробаш двојка сингл или не.А ја па обратно викам,мислим дека пашчек има квалитет да и се спротистави на азаренка,некако ја гледам како потенцијален сингал.
Немал повреда одсекогаш, него проблеми со кичмата неретко, за кои малце луѓе знаат, заради тоа што ретко ги истакнува истите освем ако не се сериозни како денес.Роџер имал повреда, одекогаш, ама не се експонирал како другите тенисери...
Како знаеше што мисламСакаш да кажеш миленичето мареј да го префрлат на централниот терен , да не чека до утре . Да не е од шарената крава така да му прават? има да чека како и другите 3-4 меча што ги прекинаа .