Wimbledon 2012 (25 јуни - 8 јули)

Шампион/ка на Wimbledon ?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А

Анноун

Гостин
-Мареј лесно против Чилич
- Флориан Маер направи огромен успех , 3-1 против Гаске на трева . Прво 1/4 финале на Гренд Слем ќе му биде ова.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Многу интересен почеток и мислев дека ќе гледаме одличен тенис. Не дека не е, ама глупиве грешки на Дел Потро ме разочаруваат и ги срушија шансите за гледање повеќе од 3 сета :S

Во секој случај браво за Ферер, одлична игра, ако продолжи вака добро да игра, би сакала да го видам во финале, иако е тоа речиси невозможно :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.489
Знаев дека Ферер ќе го тепа Делпо, ама ете пуста мрза да идам до кладилница :rolleyes:

L

Löwe

Гостин
Ферер каква игра само :cuc::cuc::cuc: Ништо чудно и да го видиме во финале Давид.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Добар, добар. Па и се на се, има заслужено да изигра едно големо финале.
На пример на Ролан Гарос :)

Тотално ме разочара Дел Потро.. очекував дури и да го победи Ферер, а тој загуби во три сета ..и тоа баш убедливо.

А

Анноун

Гостин
..и ПАК врне ! :mad:
Време беше за нов дожд , оддамна немаше врнато (2 саата) !

Уште Цонга - Фиш останаа да доиграат кај мажите, иако Цонга е на 2 гема до победа, ќе мора да почека да ја заврши работата.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Каде го даваат Цонга? Еуроспорт, СК? Ако може да ми каже некој ќе му бидам благодарна :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Каде го даваат Цонга? Еуроспорт, СК? Ако може да ми каже некој ќе му бидам благодарна :)
На ск ама изгледа на другите канали,ја ѓи немам,ако ѓи имаш пушти си таму би требало да има:)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Не ја отпишувјте Серена за една од фаворитките за титула, Квитова на мечот против Скијавоне се виде дека и не е во формата од ланската година, каде ја освои титулата.
Го има потребното искуство и знае како да освои титула, нај константна е од сите тенисерки кои останаа на турнирот.

L

Löwe

Гостин
Не ја отпишувјте Серена за една од фаворитките за титула, Квитова на мечот против Скијавоне се виде дека и не е во формата од ланската година, каде ја освои титулата.
Го има потребното искуство и знае како да освои титула, нај константна е од сите тенисерки кои останаа на турнирот.
Jас би рекол дека 99% е Серена новата шампионка :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom