Не е навивачки зошто Сафина е исто јака па и јас очекувам да победи.Ајде Сафина изненади ја циганката
Oчекувам неизвесен дуел во три сетови и победа на Сафина (навивачки) во другиот дуел давам мала предност на Серена но ќе видиме.
Fail.Агресивната игра на Серена се исплати на крајот. Очекувам победа на Сафина, но тоа може да го постигне само со добар сервис кој не и е појака страна. Во секој случај се надевам на второ возбудливо финале.
Па тоа е, сепак искуството преовлада, не дека не е доволно искусна Дементиева, меѓутоа ова ќе и беше прв пласман во едно грендслем финале и затоа верјатно притисокот беше поголем на нејзина страна.се исплаши од победата Дементиева , а имаше шанса да го реши мечот во два сета :S ШТЕТА
Во право си, еве сега и проверив , my fault:kesa:Мислам дека Дементиева има играно 2 финалиња. Еднаш на Ролан Гарос, кога изгуби од Мишкина, а второто на US Open, кога Кузњецова го освои.
Рече, рече - дека ќе и` биде прво финале на Вимблдон ако победи. Ама не победи.Во право си, еве сега и проверив , my fault:kesa:
Ми се чини дека така кажа коментаторот или погрешно сум слушнала:smir: