Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас искрено горното не би го правел... е сега ако веќе нема друго, а има желба + кешарац.... кај шо буши парата не буши ни бургијата, знаеш како викаатЏиш, не зафркавај, на ова му нема спас. Се` се спасува, ама со наши услови за делови и мајстори... подобро не, макар и последно да е.
Инаку во еден лимарски сервис кај нас има едно Т1 во минимум моментално, не ми е згодно да го сликам ептен гужва е![]()
Струмикс го знае тоа што долго време стоеше на нагорнината кај пазарот, го продадоа и што се случи понатаму не знам.
За ова бара 700 евра?За 700 евра од Бугарија или Словенија може да се донесе одлична кола,а не овој ми продава зарѓано железо со гуми за 700 евра да го продаваше 700 денари во ред.Кликензи...
Ама во ова братче има работааааааааааа.... итоа салам. И дали воопшто ќе бидне нешто од него е прашање. Ќе ти треба уште едно такво исто или понов модел, па да прередуваш од едното на другото делови... се што може да се искористи.
Едно е дали е исплатливо да се инвестира во возилото...За ова бара 700 евра?За 700 евра од Бугарија или Словенија може да се донесе одлична кола,а не овој ми продава зарѓано железо со гуми за 700 евра да го продаваше 700 денари во ред.