VW Transporter T1

• Креатор на темата Креатор на темата Alek_Sk
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде пристигна и Гевгелискиот VW Transporter !

Прегледај го приврзокот 33767

Прегледај го приврзокот 33768

Прегледај го приврзокот 33769

Прегледај го приврзокот 33770

Прегледај го приврзокот 33771

Прегледај го приврзокот 33772

Прегледај го приврзокот 33773

За да биде како што треба има многу работа во ова возило... ова е само однадвор, а машината и механиката тоа е друга работа. Не знам чие е ова за да прашам дали се продава. А ако се среди ќе биде :vozbud::drk:!

ова дефинитивно е друга прикаска, во споредба со она плавото од погоре... баш ме интересира цена за овој која ке биде...

21 WINDOW :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest:

Ова е ретко како ајвар во абориџинска кујна!

Пред неколку дена бев во Тетово и случајно така видов две парчиња, едното беше портокалов Т2, а другото беше зелено (не сум сигурен, ама тоа ќе да беше Т1). На прв поглед не изгледаа лошо, е сеа треба да се разгледаат подетално. Ако има некој од Тетово да отиде да ги слика па да стави слики. Локација: улицата мислам Илинденска се викаше, од стадионот кон гробиштата, на десна страна во еден двор беа.

Onak, ако сопственикот знае што има, цената верувај дека ќе биде солена.
Башка, ова сигурно стои десетина години, така да ми личи на класична балканска приказна - немам пари/време да го средам ама и не го продавам!
Volkswagen, не е 21, туку 23 Window и оние шипките позади се фабрички заштитници.

Пред неколку дена бев во Тетово и случајно така видов две парчиња, едното беше портокалов Т2, а другото беше зелено (не сум сигурен, ама тоа ќе да беше Т1). На прв поглед не изгледаа лошо, е сеа треба да се разгледаат подетално. Ако има некој од Тетово да отиде да ги слика па да стави слики. Локација: улицата мислам Илинденска се викаше, од стадионот кон гробиштата, на десна страна во еден двор беа.

дај поубаво објасни кај мислиш. јас сум скоро секој викенд во тетово и секогаш проаѓам од кај стадионот... и ке идам да ги сликнам ако ми појасниш каде се, ке се распрашам за продажба евентуално и за цена...

Ајде пристигна и Гевгелискиот VW Transporter !

Прегледај го приврзокот 33767

Прегледај го приврзокот 33768

Прегледај го приврзокот 33769

Прегледај го приврзокот 33770

Прегледај го приврзокот 33771

Прегледај го приврзокот 33772

Прегледај го приврзокот 33773

За да биде како што треба има многу работа во ова возило... ова е само однадвор, а машината и механиката тоа е друга работа. Не знам чие е ова за да прашам дали се продава. А ако се среди ќе биде :vozbud::drk:!

Ova e toa!!! Bas vakvo barav! Drugar te molam pobaraj broj od sopstvenikot na kombevo, ako se sredi odime kaj javorot vo Gevgelija :D

дај поубаво објасни кај мислиш. јас сум скоро секој викенд во тетово и секогаш проаѓам од кај стадионот... и ке идам да ги сликнам ако ми појасниш каде се, ке се распрашам за продажба евентуално и за цена...

Не знам како поубаво да ти објаснам оти имам малку подзаборавено. После стадионот, го минеш првиот легнат (иако е висок колку исправен) полицаец, и ќе гледаш од десната страна, мислам дека тој беше единствен отворен двор (без ѕидови од 2м)и имаше трева.
Значи, колку што ме држи сеќавање, може да беше и веднаш после вториот полицаец,

Не знам како поубаво да ти објаснам оти имам малку подзаборавено. После стадионот, го минеш првиот легнат (иако е висок колку исправен) полицаец, и ќе гледаш од десната страна, мислам дека тој беше единствен отворен двор (без ѕидови од 2м)и имаше трева.
Значи, колку што ме држи сеќавање, може да беше и веднаш после вториот полицаец,

значи во правец, по патот накај лешок манастирот? само во тој правец од кај стадионот има легнати пандури...
ке ги најдам, ако се сеуште таму... ке идам за 10 дена баш во тој правец...

Што се случи со гевгеличкиот Самба бус?

Инаку, еве уште еден Т1, само пикап.

c418ca86-6627-40bb-9de4-d974da655393.jpg

http://www.pazar3.mk/ViewItem.aspx?itemId=883891

1800 евра?

абе... незнам... немам зборови стварно.... останав без зборови...

Еден wow потфат, респект за човекот. Пример за тоа што го очекува секој кој сака да среди Т1 (или било кој 50 годишен олдтајмер)

http://vwkombiji.portbb.com/viewtopic.php?id=1564&p=1

и уште нешто од него, Буба сплит 1949год.

http://vw-vhs-mladenovac.forumotion.com/do-1957-f2/sredjivanje-splita-novembar-1949-t1133.htm

Тоа е реставрација во права смисла на зборот, а не китирање со 10кг, фарбање и готово....

Еден wow потфат, респект за човекот. Пример за тоа што го очекува секој кој сака да среди Т1 (или било кој 50 годишен олдтајмер)

http://vwkombiji.portbb.com/viewtopic.php?id=1564&p=1

и уште нешто од него, Буба сплит 1949год.

http://vw-vhs-mladenovac.forumotion.com/do-1957-f2/sredjivanje-splita-novembar-1949-t1133.htm

Тоа е реставрација во права смисла на зборот, а не китирање со 10кг, фарбање и готово....
И ај после кажи ми дека Т1 шо ја постнав на почеток не се оправа. Се оправа, со многу работа и кеш. Оваа е тука некаде.

Само ако најдиш некој мајстор шо можи да изведи нешто слично во Македонија.... ќе си го сечам надолго. Сите гледаат да замачкаат и ајт.

Глава сечам дека во Македонија нема ваков мајстор да го направи ова. И 10000 еур да му дадеш нема да ти го направи вака.

1) Мрзливост
2) Незнаење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom