Впечатоци од Кајгана собиранката, 02.06.2007 (сабота)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Собиранчево беше топ, особено у Дајмонд тоа кога распалија срцепарајучите песни се ломеше све...:vozbud: Во Место беше тапа атмосферата па после со Мацедониан тркнавме до Вивенди да ги напуниме стомациве и таму ги начекавме Ѕоне, Урбан, Вортекс и Бушав како м'скаат пастрмајлии...и така:helou:

Bacillus gagous напиша:
кај има слика како потврда за присутството на perl?

Ја сум ти жив доказ, дури испадна дека знаеме иста персона...

Прл, утре сум на работа па ќе го поздраам

Mн закон беше собиранкава.. не запознав мн личности од коа што очекуев.. али ги упознав иваа, плајбој, даденце, стеф... па мислам толку дека бе.. другите поголемиот дел ги знаев :)

Незнам сине, веројатно и јас не бев. :)

Присуствуваше мајкуму, ама се гетоизираше... ни орце да фатиш, ни да клизнеш на некоја... :pos:

Serpico напиша:
Незнам сине, веројатно и јас не бев. :)

Присуствуваше мајкуму, ама се гетоизираше... ни орце да фатиш, ни да клизнеш на некоја... :pos:
Замисли...Да м`кнеш со тебе дрва, а одиш во шума...стварно сум :tapp: Памет за другпат :)

TpH_Bo_OkO напиша:
Замисли...Да м`кнеш со тебе дрва, а одиш во шума...стварно сум :tapp: Памет за другпат :)

Древна мудрост е оваа Трн. Се што ти треба меѓу дрва е секира и кибрит :)

Криво ми е што не дојдов а баш имав во план да се запознаам со одредени личности али јбг тоа е што е

Трне пер, кој беше ти? Тој намуртениот тип (ми крадеш финти) шо седеше настрана и со презир ги гледаше уживателите на српско?

Bacillus gagous напиша:
кај има слика како потврда за присутството на perl?
Дејан, има доказ за присуството на Бисерната девојка, мојот и зборот на Рајмз.
TpH_Bo_OkO напиша:
Абе јас присуствував на собиранкава?
Да бе трну, мене и тебе никој не не спомнува, а ептем на влес бефме, и сфе видофме. Единствено Сусаро промрчи дека сум го нарекол фејкер.

Тоа изглеа пошто цело време ремет праефме. И не вибрираф позитивно... НОТ.

Ве читам и морам пак да пишам и апелирам ова да се прави многу почесто,алкохол и кајганџии добитна комбинација нели секретарице :pos:

Bada Bing! напиша:
Трне пер, кој беше ти? Тој намуртениот тип (ми крадеш финти) шо седеше настрана и со презир ги гледаше уживателите на српско?
Хихиихих :)

А нема ниедна фотка од мене у галерија...how about that :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom