Впечатоци од Кајгана собиранката, 02.06.2007 (сабота)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
TpH_Bo_OkO напиша:
Хихиихих :)

А нема ниедна фотка од мене у галерија...how about that :)

Така ти е кога нејќеш да се сликаш со мене!:kotek:

Дивајн напиша:
Така ти е кога нејќеш да се сликаш со мене!:kotek:
Кога веќе го спомна сликањето, дури сега согледувам дека никој не сакаше да се слика со мене :( Не сум интересен изгледа :))

Стварно ми е криво шо не се сликав ни со Дивајн ни со повеќето со кои сакав да се видам у монитор у галерија, ама па од друга страна, настрана од галерија и сл. си се сликав со една многу драга личност за мене од форумов :back:

G e G o напиша:
Трн се запознавме јас и ти ?
Хм...Брат ја поима неам со кој све се запознав, ама мислам дека не, а во таа чест, следно доаѓање накај езерото, ќе пиеме пиво!

П.С. На Ацид штотуку му ги испратив оние фотки кои јас ги нарекувам сеир фотки :) па...

дај бе пофалете се како си поминавте во Место? или пак бевте премногу исцрпени? хаха... и до колку останавте таму?

Еј а кој беше еден со брадуљче? :) Седеше само и се смееше..хех :) А да, и пиеше :)

Necrophilia напиша:
дај бе пофалете се како си поминавте во Место? или пак бевте премногу исцрпени? хаха... и до колку останавте таму?
Место беше закон :) има слики во галерија ... останавме до 5 сабајле па бевме по бурек ама немаше тамо кај шо бевме бурек па се вративме назад и јадевме бурек во една бурегџилница до место беше ... ме свати некој шо сакам да кажам :toe:
абе лудо и јако беше :)

Martin$ напиша:
Еј а кој беше еден со брадуљче? :) Седеше само и се смееше..хех :) А да, и пиеше :)
Гижо беше со брадуле и пиеше и се смееше ... а имаше некој шо не пиеше ??? добро мартин ти малолетен си :nenene:

Necrophilia напиша:

Бидејќи останав последна, се наоѓам во прашањево, па ќе го одговорам.

Во Место малку музиката зае*аваше (за останатите, дека јас лично се` можам да слушам и на се` да си играм), па затоа повеќето не ни влегоа, а од тие што влегоа, повеќето си заминаа одма или малку подоцна.
Тие што останавме си поминавме супер! Игравме, се смеевме, се сликавме, си правевме по малку и муабет и така. Одлично ми беше барем мене!
После тоа и на доручек се подруживме каде што исто се пресмеавме и добро што "не не` раздени!" ... :pos2: :pos2: :pos2:

Со еден збор, никој не виде ништо од журката, од тие што не ја завршија до крај ... за жал ... :toe:

TpH_Bo_OkO напиша:
Хихиихих :)

А нема ниедна фотка од мене у галерија...how about that :)
Тоа нешто ти си средил иначе јас доставив фотка од тебе до ејсидсамо незнам зошто ја нема:toe:

G e G o напиша:
Гижо беше со брадуле и пиеше и се смееше ... а имаше некој шо не пиеше ??? добро мартин ти малолетен си :nenene:
Ne rekov deka imaше некој шо НЕ пиеше:icon_roll:icon_lol: Ама овај висок беше :)

Трн седеше на второто сепаре до излезот со неколку негови пријатели(ваљда) и цело време сликаше:)
Иначе супер беше на собиранкава,се погоди местото и музиката,имаше прееемногу луѓе и добра атмосфера.Се на се оценка 5ка.Жал ми е само што не се запознав со многу луѓе ама ајде,ќе има и нареде пат.:)

TpH_Bo_OkO напиша:
Абе јас присуствував на собиранкава?
Мислам дека ја те видов... :) Ама ај некој нека го каже истото за мене.
Вака гласи за “Македонски спорт“ извештајот каде се спомнувам јас... “Виктор Г.Г. беше незабележителен во своето деби. Настапи во средината на теренот во првото полувреме без поголем придонес во креирањето на добрата игра...“

Уствари, жал ми е што атмосферата беше разиграна бидејќи не запознав многу луѓе, од друга страна... имаше добра забава.

ТрН вО ОкО ја го видов дојде негде кај 11 саат или така нешо беше се поздравивме, па го снема едно време. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom