Впечатоци од Кајгана собиранката, 02.06.2007 (сабота)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Иде лу? Идам и ја. Лу, ти си кај мене на сепаре. Да знаеш. Ја идам со чапо капиштец и фети. Би сакал да ја замолам и немирна да дојде бидејки сакам да ја видам, не сум ја видел со години. Ај ќе и пишам на мсн. Ејсид, да ја резервирам голема петка кај тебе или да му ѕвонам на џандар?

Иначе дајмонд и место се двете места каде што сум поминувал најубаво во животот. Ми ги погодивте. Не мрчете дека е топло, рамстор ја има најбољата вентлиација во свет. Високо е и све тоа. Него дајмонд збира 400 души, така да не се секирајте ќе има место. Ејсид, средено ти е со маси и коњопои или сакаш помош?

Трнот веќе пиша еднаш, но да нема забуни:

Почетокот на собиранката е во 21:00 часот!

Гледајте сите да бидете таму во 21:00. Толеранција 30 минути :)
Да не се случи ко на роденденот сите да дојдат во 23...

Ах, шо ми прајте вака? Ќе направам се` што можам за да дојдам:vozbud:
Ваква собиранка жално е да се пропушти.

Јас во има на Анастазија да пишам: Она ке дојде накај 23.30 најверојатно затоа што сестра и истата вечер има концерт па ке гледа да дојде најрано што може.

Necrophilia напиша:
Јас во има на Анастазија да пишам: Она ке дојде накај 23.30 најверојатно затоа што сестра и истата вечер има концерт па ке гледа да дојде најрано што може.

Шуќур.

Acid напиша:
Трнот веќе пиша еднаш, но да нема забуни:

Почетокот на собиранката е во 21:00 часот!

Гледајте сите да бидете таму во 21:00. Толеранција 30 минути :)
Да не се случи ко на роденденот сите да дојдат во 23...
Ацид ко да незнаеш како доаѓаат сите. Треба да пишеш дека собиранката е од 6 саатот и дека има толеранција пола саат за сите да дојдат у 9:pos:. Ама што е битно тоа МЕСТО воркс ол најт:helou:

Ај бе накај 2-3 сабајле ќе се собереме сите на купче...
Иначе ја на време ќе дојдам и надвор невреме да е :)

100 % доаѓам во дајмонд а за место не гарантирам имам девојачко вече на добра другарка :)

Кој нема да дојде на време, или кој нема да дојде....

....ќе прашува за да му раскажат. Секој со свој есап, така?

Опуштено. Екипа ќе има од осум и пол, ако се прашувам јас :)

Резр,Лејди,Годес,Блек Роуз(евентуално)ама мислам дека ќе биде:)и може овде да упадне и мај колега Електрикс,верувам дека ќе сака.Ако е од девет,супер,ние провинцијалчиња треба со усул,да остане време и за трезнење и за весеље и за ауфвидерзен.
Само да не потрфли малиот со лимузината.We arrive in style:)
With one word..count us in tha club.

Razorblade Kiss напиша:
Резр,Лејди,Годес,Блек Роуз(евентуално)ама мислам дека ќе биде:)и може овде да упадне и мај колега Електрикс,верувам дека ќе сака.Ако е од девет,супер,ние провинцијалчиња треба со усул,да остане време и за трезнење и за весеље и за ауфвидерзен.
Само да не потрфли малиот со лимузината.We arrive in style:)
With one word..count us in tha club.
c c c mene stalno me zaboravate, a ja prevozi obezbeduvam tuka
:( placam sea

Не се лути Ангелче...не се лути :smir:, ќе не биде, мора да не биде...ќе ме држи еуфорија до тогаш + ако ми бидне планот...ехххх...ќе дојдеме, ќе дојдеме.:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom