Впечатоци од Кајгана собиранката, 02.06.2007 (сабота)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Треба да го потврдам задолжителното присуство!?:vozbud:
Ќе дојдам да ги изнагушкам тие што ги знам,да ги запознаам другите и да си го земам филмот од Серпико!:pos::pos:
Пиши таму Риалгрл + дечко и:helou:

Лелеле,:vozbud: како да пропуштам да дојдам:pijan:...ама како ќе се вратам до Куманово. Треба ли да се смрзнам на мотор:motor: да возам по аутопут у 02:00:pos:
Ќе пробам да дојдам ама не сум сигурен....
Браво за организацијата:aplauz:

П.С. Ако некој Кумановац иде нека ме акне на МСН

RealGirL напиша:
Треба да го потврдам задолжителното присуство!?:vozbud:
Ќе дојдам да ги изнагушкам тие што ги знам,да ги запознаам другите и да си го земам филмот од Серпико!:pos::pos:
Пиши таму Риалгрл + дечко и:helou:
Глеј овојпат да поседиш повеќе од пола саат.:pos:

И да...немој некој од пријавениве да не дојде!:salut:

Да беше 8ми од Софија ке се стегнев :motor: за забавата ..... ама на 2ри сум на работа
:kesa:, не бива....a баш би сакал да видам како се врие :party3::party2::pov::party1: на Кајгана Забава. Ај , здравје друга прилика ....... Поздрави од мене и убаво да си поминете ......

Symbolic Art напиша:
Daimond??? Mesto???
Море фенсери едни, ич не ви текнува дека има и други суштества на форумов. I want a Metal Kajgana Party. Koj е со мене? Не, се зезам. Ќе ме нема таму, пројдете си убо и за мене :helou:

Види го сеа, не ни крши филм, дојди.:vozbud: :helou:

едно прашање до главните организатори и тие што ке пуштаат музика.
ке има освен тупса-тупса, цеца и гергана нешто поразлично нели? у стил на Скорпион, Дип Парпл, Мотли Кру итн... не напињам со Експлојтед или Дарк Фјунерал али чисто поради атмосфера да се направи поразлична, зошто знам какво место е дајмонд и ако е нешто со дисторзија одма ке се крене паника... :besilka:

Necrophilia напиша:
едно прашање до главните организатори и тие што ке пуштаат музика.
ке има освен тупса-тупса, цеца и гергана нешто поразлично нели? у стил на Скорпион, Дип Парпл, Мотли Кру итн... не напињам со Експлојтед или Дарк Фјунерал али чисто поради атмосфера да се направи поразлична, зошто знам какво место е дајмонд и ако е нешто со дисторзија одма ке се крене паника... :besilka:
А кој рече дека ќе има Цеца и Гергана? Прави разлика меѓу Дајмонд и третокласна биртија.:) Музиката ќе биде прикладна.(и комерцијална :pos:)

Necrophilia напиша:
...у стил на Скорпион, Дип Парпл, Мотли Кру итн... не напињам со Експлојтед или Дарк Фјунерал али чисто поради атмосфера да се направи поразлична...

Збуните завесу, спустио сам се.

Abe lige segde koga se ide najvazno e drustvoto neli?! ;) A pretpostavuvam (posto sum nov) deka sme extra drustvo taka da ne se sekirajte. "Kaj sto ima pienje ima i dobra zabava"

niko_cobra напиша:
Abe lige segde koga se ide najvazno e drustvoto neli?! ;) A pretpostavuvam (posto sum nov) deka sme extra drustvo taka da ne se sekirajte. "Kaj sto ima pienje ima i dobra zabava"

не се секирај, тука на форумов сме сите за дружење. Кајгана Собиранкатава ја правиме за дружење... пиење за малолетни деца што се дружат со бит боксери е забрането! хаха...

Ц ц ц ц ц ц .. Нема да има место во Diamond бе !!!! Да си отидам јас во 7 место да фатам најпаметно ќе ми биде ...
Па па па што луѓе ќе има ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom