Впечатоци од Кајгана собиранката, 02.06.2007 (сабота)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ekstra ke bide :) se gleame na 2ri... ali u Diamond mn e zaguslivo, taka da se gleame u mesto:)

aj mozda ke dojdam!

уфф и мене како ми се иде... од старата гарда сум:)), ама не познавам лично никој, а и далечината ми е пречка...

Почеток на збирното место во Дајмонд е од 21:00 - Сега па којзнае кога пак! :) Бидете таму!

Ние од струга тргвиме во 5 и пол па околу 9 би требало да сме скопје ... малце ќе закасниме ама ќе дојме тамо :D

Дивајн напиша:
:oftopik:
Јајца носам само јас, ама кога се слави роденден, демек да се означи со нешто ... наредната година пак ... извини вака ама тоа е. Може да земам неколку за мене и тебе да си ги каснеме во некој ќош ако е ептен криза ... тоа не е проблем ...:pos2: :pos2: :pos2: :smir:

Туку, јас и мојата машка екипа најверојатно ќе касниме (до автобусот е секогаш де) така да резервирајте едно сепаре или маса да се одмориме од патот!
Уф ова обавезно ... по 3 сати вожња морат, башка то админ си морат сепаре да имат :)
него за каснењево :pos::pos::pos::pos:

TpH_Bo_OkO напиша:
Почеток на збирното место во Дајмонд е од 21:00 - Сега па којзнае кога пак! :) Бидете таму!

I ti da bidesh pacer eden, odamna te neam videno :)

Martin$ напиша:
Е јас на пример ГеГо го зеам..иако уште не го знам :):kesa:

едит

Тој мене ме земат де згрешив :)

Јас идам само ако се погодат уписите за на факултет тогаш:toe:

kpbKENGUR напиша:
договорено е, со нас е и kamiSKaZI -)))
фешчи ќе биде!!! а и ќе фуче!
:drk: :back: ке биде, само ако не ми се погоди музиката шо праиме?:zlo:
да не ме има по весници :helou:

Не сум 100% сигурен, али мислам дека ќе дојдам. Со плус 1-2.

Одлични се местата,браво за бирачот ја доаѓам се гледаме таму...немој некој да не пиел еј

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom