Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
is no good напиша:Abe najdobro e okolu 17 ama ima ku*vicki sega i na 14 sto..Ako ako dur ima takvi profitiraat onie postarite
ivaa напиша:Какви 17 какви 18 години.Ја на прва брачна ноќ.Готово си решив.
А зошто би било убаво да имаш секс пред брак?Поентата ми беше дека би било убаво да имаш однос пред првата брачна ноќ, прибидејќи тоа е важен аспект од заедничкиот живот и ако влезеш на слепо во тоа можно е после да се каеш а да биде предоцна.
На повеќето тогаш им доаѓа првата менструација, не желбата за секс...Абе што ако има на некоја да и се сака на 14? Што тогаш? Тогаш и дошло.. Не можеш да бидеш посилен од тоа.. Не знам некој што бил...
аха да.. мисли си ти дека не им доаѓа желбата за секс тогаш... не велам дека на сите тогаш.. ама има случаи...На повеќето тогаш им доаѓа првата менструација, не желбата за секс...
Неверојатно добар, опширен, илустративен и прецизен пост, во кој буквално се е опфатено и проанализирано за возраста прикладна за првиот сексуален однос. Зошто воопшто некој би се помачил да напише вакво мислење? Зар би имал некој корист ако го почита ова? Блех. Ве молам, бидете малку поопширни, давајте примери, споделувајте искуства, елаборирајте...Па шо знам 16/17/18 така тој период