Solid
Зона на самракот
- Член од
- 26 август 2007
- Мислења
- 7.177
- Поени од реакции
- 4.133
- Локација
- Охрид
- Веб-сајт
- kladilnica.forumup.com
А пак т.н.шампон против вошки како смрдеше...:nesvest:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

...и таман јас со долга косичка...толку среќна..фатив вошке..аууне можеа да ме исчиста..лее кј ќе ми текне..шампони ...тоа чешелот..абе што не..и на крај ..остана единствената опција..да ме шишаа:nesvest:..и да ..ме шишаа ко мушко...и бев ауу момче...некој д ане ме занеше немаше да рече дека сум дејче..заш немав ушнике..мрзев ко мала..уцек со мушки сум се дружела..хмм аууу кј ќе ми текне:nesvest::nesvest:

Леле, ги презирам... Ги имав... Многу често! Не ми е јасно што гледаа толку убаво во мојава коса
Одев во градинка, се враќав во вошки, моите ме чистеа (се нафаќаа сите од дома
) и утредента пак истата песна
Без разлика на тоа, секогаш сум идела во градинка... А фаќав и скоро секогаш кога идев кај баба ми и дедо ми... Памтам тетка ми секогаш ми ја чачкаше косата сабајле кога ме будеа а уствари со тоа ме успиваше уште повеќе 
... А најефикасен мислам дека беше оцетот, ама 2 дена нема искачање од дома после 

. Прво ме прегледа една соседка и ја одма вааааа почнав да плачам, идам кај баба ми, ме гледа и ми вика ,,Чедо ништо немаш кој те лажеше,,.....а таа толку гледа и одма на мама на телефон и мама фаќање автобусот од Скопје, а јас јадна у двор цел ден ја чекам, кога ја видов леле ќефој Хахаха