Вошки!

Исто така и јас еднаш фатив и пошто мајка ми е звер сеа неам.

Заклучок,мајка ми е најзвер!поз

јас имав како мал во забавиште кога одев и од мене фати и брат ми и во исти ден не однесоа моите на бербер и одма кељави и двајцата!:pos2:

сите сме ги имале како мали, па и јас...:helou:
али не дај боже сеа да фатам пу пу пу...цела коса ке ми замине:nesum:...а баш е доооолга:pos2:

Јас фала богу не сум ги фатил никогаш чудава. :)

:oftopic: за вошките имам слушнато една народна дека кој имал многу вошки ќе имал среќа со пари понатаму, односно ќе бил богат :tapp:

он топик: имав и јас вошки ко мала но не ја шишав косата, мајка ми ме миеше со посебен шампон за вошки и тоа на два пати фаќав, ме чисштеше со шампонот се секќавам морав очите цврто затворени да ги држам за да не ми наштети, а вошките ги убваше вистина, шампонот на глава го држев мислам 30 минути и после со чешел на измиена коса ги вадевме на пешкир леле тоа кошмар ми беше, ептен!

се сеќавам кога ги имав ме чешеа и ми лазеа по коса, уфф езиво! од тогаш фала богу не сум фатила вошки но секогаш кога ќе ме зачеше коса ме фаќа паника но среќа не сум фатила до сега и недај Боже!​

Не сум имал....али несакам ни да имам...:helou:

Вошки не , али буви ме јадат скоро секој ден. Да не објаснувам многу од каде ми се бувите.

Како мала имав вошки. Ги отстранував со шампон против вошки и со чешел за вошки.

леле луѓе многу тажно се осеќам и многу незгодно...вошки немав фатено многу време ..но незнам од каде тие се населиле кај мене а јас ништо не осеква ни да ме чеша ни ништо не ни знаев дека ги имам...и отидов на фризер кај снаата на дечко ми во салон ...и таа ми рече дека ми видела вошки во главата ....се засрамив многуу и многуу ми незгодно сега ...го средив проблемот се исчистив но не можам да се помирам со тоа дека ми најде ...а знам дека секој може да фати..многуу сум взнемирена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom