Вошки!

И јас до сега немам фатено вошки. :toe:
Треба на лекар да идам? :baeh:

И кај мене исто се нема појавено вошки,фала на Бога.

Јас кога бев мала фатив еднаш вошки во маало играјќи, можеби и во градинка не знам точно. Ме чистеа со шампон, односно ми ги ваѓаше мајка ми рачно а со шампонот само ги уби да не се размножуваат. Поминав прилично добро не беше нешто трагично.

Како дете имав многу, дури и ми недостигаат сега малку :).

хехе ми нормално сите како деца имаат фатено и јас кога бев мала имав и веднаш ме однесоа на фризер :):):toe:

Хахахаха коа ке ми текне кои маки ги имав со тоа вошките еј..
Како помала ... кој како, јас цело време вошки имав ... доволно беше само да ме погледне од километар девојче со вошки, јас следната минута полна бев ...
А како што сум имала(и се уште имам) долга густа коса ... :S:S:S...
можете да замислите кое скубење, малтретирање и шишање паѓало ... хх ..
за среќа сеа не фаќам ... пу пу да не се урочам :pipi:

Еднаш фатив таму негде у забавиште и тоа појма неам од кого.[Kо да немаше од кој боже сачувај :uvo:].
Знам дека бев тооолку многу исплашена пошо братучед ми ми даде едно такво убаво и сликовито објаснување за тоа што ми шетало низ коса,па врискав дома по цели денови и се шетав со ќеса на глава.:kesa:
Бегав мајка ми коа доаѓаше да ми стаи од тој шампонот пошо и за тоа братучед ми ми даде едно такво објаснување шо никад нема да го заборавам.Смрдев неколку дена на тоа шампонот уф само коа ќе ми текне.:nesvest:
Од тогаш не сум фатила,а се надевам дека нема ни да фатам,пошо и ја имам долга и густа коса па ќе има пагање у депресии ако треба да ја скратам заради тие мали ужасни,гадни створења шо се пикаат кај шо не им е место.:nerv::nerv::nerv:

Последно фатив во 5то одделение.
Ја репав глава нашколо, никој нејќеше да ми се доближит :(.

Леле порано мноооогу фаќав.Само што ќе тргнам во школо ете ме дома миленичиња си носам:pos2: Ама мајка ми нарачуваше незнам нешто таму од Бугарија:uvo: и сеа скраја да е неам...дооооооолг период:pipi:

Еднаш фатив кога имав 7 години и сите ми се смеја никој не сакаше да ми се доближит

кога бев мала постојано фаќав вошки.....

ауф најдосадни суштеста се вошките секако дека сум имала како дете (кој немал) знам мајка ми купи чешел од аптека па така некако се исчистив

Mnogu cesto fakav voski sekoja prolet kaj mene bea na gosti ,duri i vo sredno vo 3ta fativ:vozbud: e od togas nemam fala bogu i ne mi nedostasuvaat:baeh:

Никогаш до сега немам фатено вошки. Ни ко мал ни ко голем :pos2:

Офтопик: Баба ми беше докторка, и ми кажуваше како некој млад пациент дошол кај неа и и рекол дека нешто го чеша у брковите, и баба ми зела да види - и што да види! вошки! Ама не, 2-3, туку повеќе :pos2::pos2::pos2::pos2:
Јас, искрено, се наежив кога го слушнав ова:pos2::pos2: Вошки у небричен тинејџерски брк!! :pos2:

па кога бев 4 одд од некого у школо фатив вошки...и цела ноќ главата ми се чешаше ко будала... почнав дур да плачам што не можев да издржам...па после таткоми купи чешел од аптека памтам мајкамии ги броеше имав 9 вошки хахха
уште го имам чешелот нека се најде за секој случај:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom