Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала, што ме нарече будала.
Да се кладам и со тебе?
За информација, во живот никогаш немам ставено ливче во кладилница. Не сум хазардер и ретко, ама ептен ретко се кладам вака![]()
<облог>
Се обложувам во 1000 денари дека нема да ги фатат и ова ќе се заборави ко да не било за некој месец.
</облог>
Da se javam do policija, da te povikaat na informativen razgovor, za da go imaat vo predvid ova sto go tvrdis?Дали некој знае дали напаѓачите се македонци или албанци. Баш ме интересира. Јас сум сигурен дека 99.9 и 102 посто се албанци али ај викам да си прашам???
Дали некој знае дали напаѓачите се македонци или албанци. Баш ме интересира. Јас сум сигурен дека 99.9 и 102 посто се албанци али ај викам да си прашам???
Не бе случајно накај чаир и после Косово бегаат секогаш.Дали некој знае дали напаѓачите се македонци или албанци. Баш ме интересира. Јас сум сигурен дека 99.9 и 102 посто се албанци али ај викам да си прашам???
Da se javam do policija, da te povikaat na informativen razgovor, za da go imaat vo predvid ova sto go tvrdis?
Сигурно се албанци.
Зарем Македонец е способен на такво нешто?
Makedoncite toa go pravat da go rushat imidzot na albanskiot narod, vaka li ke gradime sozivot koga po sekoe ne napagate nas?:nenene:Не бе случајно накај чаир и после Косово бегаат секогаш.
<облог>
Се обложувам во 1000 денари дека нема да ги фатат и ова ќе се заборави ко да не било за некој месец.
</облог>