Вооружен грабеж во Про Кредит банка

Wolver1nE

Ај лав пуси
Член од
31 јануари 2008
Мислења
528
Поени од реакции
46
Мистичен не разбра он дека ти го прифати облогот :D мене ми е жал да фрли 1000че затоа не го прифаќам :).ZOTE имам по поверливи места од вестите за информирање.

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Фала, што ме нарече будала.

Да се кладам и со тебе?

За информација, во живот никогаш немам ставено ливче во кладилница. Не сум хазардер и ретко, ама ептен ретко се кладам вака :)
:)
Istovremeno sme postirale be.
A i otkako vidov deka i ti si postiral, go promeniv toa budala, za da ne me sfatis pogresno. Proveri. :)

Kako i da e, mislam deka jasna bese poentata na mojot post. Ne se raboti za oblozuvanje. Sepak vid na simbolika bese toa. :)

P

Princ

Гостин
Мистичен, само не прецизиравме рок на фаќање :icon_lol:
Се согласуваш на 2 недели па да му мавнеме затворен таг на body-то на облогот? :icon_lol:

Член од
4 април 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
21
<облог>
Се обложувам во 1000 денари дека нема да ги фатат и ова ќе се заборави ко да не било за некој месец.
</облог>
Nie treba da se kladime da gi fatat za da ja doznaime celta,dali e bankata ili ni pokazuvaat kolku ova parapolocija e silna i koga saka vo koj den i vo kolku sak sto da pravi a vie i ponatamu zaebavajte se.
Uste ako se platenici od nadvor tie veke se doma,blagodarnost do nivnite jataci od drzavava koj im pomognale.
Znaci kako sto prodolzuva istragata se raboti za pogolema banda koja gi imala site potrebni raboti,preku akcijata,so uniformi,so oruzje,so maski,bombi,.....so logistika koja najverovatno e bila kaj kolite,so logistika kade da gi ostavat kolite i koj gi precekal,so logistika koj gi preflil preku granica,so logistika koj gi precekal od nadvor na nasata granica,aq vie i ponatamu dupcete se na forumov.
Pretpostavka deka seto ova e tocno se raboti za diverzantska parapolicija.........................................................................................................

P

Princ

Гостин
Која параполиција би ограбила 50.000 евра сред бел ден? Со еден другар го зачнавме муабетов. Доколку сте 10 души во група, синхронизирано нападнете 10 маркети/бензински пумпи, на 10 различни локации, и еве ви заработка од по некоја илјадарка евра, со многу помал ризик. Некои си земале храброст сред бел ден, сред главен град да опљачкаат банка за 50.000 евра. Повеќе пари имало во било кој друг грабеж со помал ризик и полоша организација. Ова е толку совршено што е глупо. Совршено глупо.

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15
Дали некој знае дали напаѓачите се македонци или албанци. Баш ме интересира. Јас сум сигурен дека 99.9 и 102 посто се албанци али ај викам да си прашам???

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Дали некој знае дали напаѓачите се македонци или албанци. Баш ме интересира. Јас сум сигурен дека 99.9 и 102 посто се албанци али ај викам да си прашам???
Da se javam do policija, da te povikaat na informativen razgovor, za da go imaat vo predvid ova sto go tvrdis?

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
Сигурно се албанци.:toe:

Зарем Македонец е способен на такво нешто?

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Не бе случајно накај чаир и после Косово бегаат секогаш.

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15
Da se javam do policija, da te povikaat na informativen razgovor, za da go imaat vo predvid ova sto go tvrdis?
Нема потреба да се јавуваш. Си знаат они. Овој мој процент беше донесен од досегашните грабежи и вооружени пресметки

R

RAYTHEON23

Гостин
Сигурно се албанци.:toe:

Зарем Македонец е способен на такво нешто?
demmian kriminalot nema nacionalnost...ups greska parite im se nacionalnost i vo nivno ime se se zaborava i ne mozeme da znaeme dali se albanci makedonci turci...a moze i po noviov zakon treba da se mesan sostav:)

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Veke zboruvav za poroznosta na granicata kon Kosovo...
NE treba da se cudime ako "gospodata" veke se doma , ke povtoram istoto se sluci i posle ubistvoto na policaecot...
A se dodeka imame takva granica kon Kosovo moze da go zaboravime bezvizniot rezim...
Makedoncki spomna deka preminite se gledat i na google eahrt vo sto ne se somnevam...
Daj boze da gresam ama mislam deka momcite se veke doma...

Член од
4 април 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
21
<облог>
Се обложувам во 1000 денари дека нема да ги фатат и ова ќе се заборави ко да не било за некој месец.
</облог>
DALI SE USTE VI E ZAEBANCIJA,SE POTVRDUVA ONA STO NIE CEL DEN GO ZBORUVAME,ZNACI NE SE RABOTI ZA KRIMINALCI,TUKA ZA BANDA,SO EDNA EDINSTVENA CEL DA NE TERORIZIRAT NAS SKOPJANITE,A NA VAS SEUSTE VIE SMESNO,ALAL NEKA VIE.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
6.703
Брат ми работи во прокредит за срека не во таа филијала....страшна работа ке се испотепаат за 50.000 евра...ц ц ц

Kajgana Shop

На врв Bottom