Војната на патиштата

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Еве го овој, "поделба на вината" :facepalm:
Да ти ја подели главата некој ваков бивши телохранител кога врти на дупла или проаѓа на црвено, па да дојдеш да ни објасниш после.
Не е дека се сведувало секогаш на политика. Оваа е таква сорта луѓе, таков ментален склоп. Меѓу нив си проаѓаат вакви ретардирани муабети и пошто се многу глупи не можат ни да го осознаат тоа дека вакви лажги кај барем просечно интелигентен човек не проаѓаат. Дпмне само добро знае да ги хипнотизира и синхронизира овие идиоти...еве го сега, на сите им е јасна причината за несреќата, само на овој шупливиов му се дели правда, дополнително.

Не се секирај дедо. Ако кажеш на форум кај што никој не те знае со име и презиме дека некој близок до власта е крив, внукати нема да ја избркаат од мкнистерство за култура. У реду е.

Последно уредено:
Кои се зборовите што скоро секој мадафакинг деј ги слушаме од утро до вечер over and over again.

Загина,пожар,сообраќајка,убиен,згазен,удавено,тероризам,вирус,извршил обљуба,украдено,самоубиство,портокалова фаза.

Против нас (народот) се води психолошка војна со полна пареа на сите полиња затоа и се гине константно,ја да имам некаква моќ би ги запалил сите телевизии до темел да изгорат све да им ебам покварено.

Се лета ненормално. Сето шуто и сакато изнакупи колишта. Вчера од Охрид за Прилеп си идевме. Цапаат небаре ги брка некој. Само кај што ќе заблендираа дека има полициска контрола возеа прописно дебилите ко што доликува. Чим се одмини полицијата пак стара песна. На 2-3 пати салам ќе се залепеа. А пак местото на излезот од Битола каде е направен патот, небаре го доживуваат како привилегија за да си ја тестираат моќта на возилото....

Тоа е таа проклета судбина, аудито што претекнувало на полна било кривецот, а автобусот избегнувајќи го директниот судир со енго се забил во недолжниот возач на типото.

Тоа е таа проклета судбина, аудито што претекнувало на полна било кривецот, а автобусот избегнувајќи го директниот судир со енго се забил во недолжниот возач на типото.

Не ми е јасно за кој ѓавол шоферот на автобусот сменил лента, штом решил тој од аудито да се самоубие требало да го остават да влета под автобусот. Вака невини отидоа курбан.

Ќе стигнел многу порано...едно неверојатни 10 минути. Сега на душа ќе носи човечки животи.

Ќе стигнел многу порано...едно неверојатни 10 минути. Сега на душа ќе носи човечки животи.
Не е за стигањето побрзо, да му покажеш на тој пред тебе што машина имаш и дека си над него.

Нигде не пишува дека возачот на Аудито е заджан во полиција, што значи дека дувнал од лице местото(нормално, не е удрен тој). Сега шанса да го фатат е само да го лоцираат на некоја камера од патарините и да го бараат по таблиците

Прашање дали и со мк таблици е. Шоферите од нашиот северен сосед често знаат да глумат Ники Лауда.

По порталите пишуваше наведно дека се работи за србин со возило со германски таблички

1 милион полицајци има во нашава прекрасна земја а секој ден се случуваат сообраќајки, грабежи, убиства...

Како што јас разбрав, Аудито со германски таблички, кое го возел српски државјанин, најверојатно го претекнувал сеичентото, и тоа во непрегледна кривина, на полна лента, и одеднаш, пред него се појавил автобусот... Возачот на автобусот реагирал со тоа што тргнал налево и во него удрило сеичентото... не ми е баш најјасно зошто сакал автобусот да бега лево, и каде удрило Аудито...
Возачот на Аудито бил задржан.
Жал ми е за детето... очите солзи ми се полнат...жално е луѓе, жално... од будали да им ебам се живо бе.
Тој пат го возам барем двапати месечно, т.е. делницата Удово-Д.Капија. Иако возам 20 години, верувајте, многу ми е страв да ја возам таа делница посебно во периодот мај-октомври кога е буквално хаос. Срби, Романци, Турци, Македонци...секакви има.
Тоа е пат граден од ЈНА некаде во почетокот на шеесеттите години. Таму има ептен малце простор за претекнување и најчесто има директни судари. Јас таму ретко сум претекнувал, понекој спор камион и толку.
Кога догодина ќе се пушти автопатот Смоквица - Д. Капија ќе биде супер безбедно по него. Овој пат нема ни да се користи.
Има таму чат пат полиција која стои на еден паркинг каде е право и има знак 70 и ловат со радар.
Не треба така.
Таму е потребно да возат по делницата и да ловат будали кои прават вакви работи.
И казни бе!!!!!
Треба овој народ да има страв дека секој сторен прекршок ќе биде казнет! Оти очигледно е дека поинаку не бива.

Аудито удрило во автобусот , и од самата силина на ударот автобусот ја сменил лентата и сеичентото се забило во него.

Возачот на аудито е задржан во полиција , жена му е во болница со тешки повреди , а 2те деца неповредени со трауми.
Детето на загинатиот пар по се изгледа се бори за живот.

Ти ебам иронијата бедна , ќе се забодиш у автобус и ќе останеш без гребнатинка , а невини луѓе пак отидоа. :facepalm::facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom