Tonchie
BATTERY +
Песнава е за сите што излегоа на мегдан со змејот.
Даунлодијрајте ако смеете (да се соочите со змејот повторно).
Даунлодијрајте ако смеете (да се соочите со змејот повторно).

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ide Sweden кај змејот и му вика:
- ти... Еј ти...
После 5 мин змејот го приметува и му вика:
-Повели
-Ми веруваш дека имам 38ца?
Змејот:
-38 што? Години?
-Епа сигурно не сантиметри, глуп ниеден... Години
Змејов(женско е) пошто е во ПМС и е мн осетлив, почнува да плаче заради тоа глуп, а Шведо неприметливо проаѓа и иде до кај принцезата.
Баш тогаш Дивајн и Форчн си иделе накај дома, и го виделе змејот како плаче. СИ седнале со него и почнале да го тешат, и да му објаснуваат како не вреди да се замара со секој, и дека ако некој го сака ќе го сака и глуп. Во тој момент искочил Шведо со принцезата, и оваа кога ги видела змајот, Дивајн и Форчн, им се придружила и отишле на кафе во Ликвид, а Шведо..... Па не знам што се десило со него, до ден денес не се знае
Чича мича завршила прича
Сега го гледам ова!Баш тогаш Дивајн и Форчн си иделе накај дома, и го виделе змејот како плаче. СИ седнале со него и почнале да го тешат, и да му објаснуваат како не вреди да се замара со секој, и дека ако некој го сака ќе го сака и глуп. Во тој момент искочил Шведо со принцезата, и оваа кога ги видела змајот, Дивајн и Форчн, им се придружила и отишле на кафе во Ликвид, а Шведо..... Па не знам што се десило со него, до ден денес не се знае
:jeee:Како незнаеш бе?
Шведо тогаш дојде на Кајгана да мачи невини луѓе и да им се одмазди на Форчн и Дивајн зашо му ја земаа принцезата :pos2: :pos2: :pos2:
шведо иде кај змејо и вика ``дај принцезата`` а змејо вика ``ќе ти ја дадам само ако ми испееш некоја јака песма или ми го испушеш`` и шо ќе праве, испуше му го и кога иде кај принцезата и кажува како ја ослободил а она пита ``и ти која песма му ја испеа``, а шведо вика ``зар ти кога си заробена мене до песма ми е дошло``