Во врска со Змејот и Принцезата од темата на Burn...Само на кајганџиски начин!:)

Статус
Затворена за нови мислења.
boli glava

ide kaj zmejot ovoj mu vika kazi so treba

abe dojdov po princezata

aham i ...

abe ostaj princezata ustvari ja go baarm faking nebo

koj ?

може да е факинг НЕБО 666 u kulata siguren si toa e princezata tamu ?

da be momak

ama da ne si greshka aj te molam proveri da ne e ipak faking nebo tamu

Zmejot se smee , mu ja otkinue glavata so eden udar ...vadi maskata i vika

On na mene faking nebo... :)

да си ебиш векот со 38-цата..ме пресмеа:pos2::pos2::pos2:
:pos::pos::pos:

Иде KohlBass кај змејот. Змејот го гледа. KohlBass го гледа змејот од глава до пети. Змејот блуе оган накај него, а овој е недопрен. После тоа KohlBass кажува некоја саркастична реплика зачинета со голема доза иронија за начинот на кој змејот го блуел оганот. Змејот бега во недоглед од срам, оставајќи ја принцезата на располоагање на KohlBass.

Тамарче оди кај змејот и му се насмевнува најслатко. Змејот добива хипергликемија и останува на место, а Тамарче си го собира принцот за нејзе.

Red Devil се појавува пред змејот со огромен Manchester Untied шал. Змејот му се смее до недоглед, а овој го праи шалот во ласо и со два Чак Норис потега го убива змејот. Ја зема принцезата и ја носи на најромантичната утакмица.

Psy иде накај змејот лута до бескрај. Му мава една васпитна и иде да го доваспита принцот.

Точкест оди кај змејот и го прашува:
-Змеју, може да ја спасам принцезата?
-Не.
-Добро.
Си оди.

:nesum:

Се издиша темава веќе.

Типичен пример на комерцијализација. Си беше така тивка и мирна и непозната на мкметал.инфо, и одеднаш дојде на голем форум и се исцрпи и стана досадна. :pos:
На мкметал темава жив чоек не ја видел, а и тие демек металциве што ја виделе таму толку се закоравени(барем 50% се) што крај им нема. Плус јас ова го добив по маил а дали е од мк метал дали од некој трет тоа е дискутабилно.

Фала богу, живна малце темава благодарение на Свиден и уште некој што се убаци со коментари. :pos:

Тамарче оди кај змејот и му се насмевнува најслатко. Змејот добива хипергликемија и останува на место, а Тамарче си го собира принцот за нејзе.

:pos::pos::pos::pos: кај ти текнаааа:)

PoisonGrl иде кај змејот, му дава дискмен на кој што има пуштено Fall Out Boy, змејот се заслушува во музиката и пробува да им обрне внимание на текстовите, такви инструкции добил од PoisonGrl. Таа непречено оди го спасува принцот. Потоа се враќа кај змејот и си го зема дискменот.

:pos::pos::pos::pos: кај ти текнаааа:)

Имаше добра насмевка на последниот аватар (ако беше тоа ти) :helou:

PoisonGrl иде кај змејот, му дава дискмен на кој што има пуштено Fall Out Boy, змејот се заслушува во музиката и пробува да им обрне внимание на текстовите, такви инструкции добил од PoisonGrl. Таа непречено оди го спасува принцот. Потоа се враќа кај змејот и си го зема дискменот.

:baeh: ме сконта :baeh:

On topic:
Иде SWEDEN кај змејот и ноншалантно му фрла три Playboy списанија. Додека змејот се занимава, малдичот иде кај принцезата и после 2мин ја напушта лут затоа што не личела на зајачица. Од лутина го дотепува змејот и си ги зема списанијата назад.:vozbud:

the vampire

ide kaj zmejot ovoj i vika ok ke go pustam ako resis krstozborov :

i ovaa misli misli i pocinje :

- Свечено одело (4 букви).....ЦРНО

- Телефонски повик( 3 букви).... ЗВР

- Град во Италија (3 букви).... ТРС

- Види слика ( 5 букви)..... ВИДОВ

- Брат на жената (5 букви)....JОСИФ

- Неизлечива болест (4 букви)... СМРТ

- Прибор за јадење (3 букви).... ЗАБ

- Најмал троцифрен број (3 букви).... 000

- Најздрав пијалок (4 букви)... ПИВО

- Ладно оружје (3 букви)... ТОП

- Мерка за тежина ( 3 букви)... ТЕГ

- Заедница на мажот и жената(4 букви).... СТАН

- Мерка за скапоценост...( 4 букви)... ПАРИ

- Лик од библијата....( 3 букви).... ПОП

- Морски гребен.....( 2 букви)....МГ

- Злато.....ЗЛ

- Граѓанин на Тирана (7 букви)... ТИРАНИН

- Доживување при спиење ( 3 букви)...SEX

- Дел од купатилото (4 букви).... ВОДА

Zmejot gleda rezultatite umira od smeenje , vampirkata se kacue gore na treti sprat i skoka niz djam . Princot go gleda rezultatot od testot i toj umira so nasmevka na liceto.

.
:pos2: :pos2: :pos2: :smir: :pos2: :pos2: :pos2:

Ide Symbolic Art kaj zmejot. Zastanuva direktno pred nego, a zmejot go gleda zbuneto. Symbolic Art ja zalizuva kosata vo "Krasnic" repce, mu dava shmek so usta na zmejot i *WHAM*!!!! Zmejot e vo nedoumica, a Symbolic si ide nonshalantno da si ja zeme princezata. Yeheah!!!

Ide Vilhemina da si gi spasi princot. Go bucka zmejot i mu vika:
-Ej, abe ke moze da mi go dadesh princot, te molam.- so najfin i pomalku ligav ton.
Na toa Zmejot ne moze da reche ne, se otkazuva od rabotnoto mesto i na negovo mesto so pogolema plata doaga Vilhemina. Princot uste si sedi vo kulata, ama sega ima poubava gletka.:smir:

Ide Symbolic Art kaj zmejot. Zastanuva direktno pred nego, a zmejot go gleda zbuneto. Symbolic Art ja zalizuva kosata vo "Krasnic" repce, mu dava shmek so usta na zmejot i *WHAM*!!!! Zmejot e vo nedoumica, a Symbolic si ide nonshalantno da si ja zeme princezata. Yeheah!!!

Апсолутно неточно!!!! Иде Симболик, застануе пред змејот, степуе мун вок. Змејов се cпрема за напад ,а Симболик вика

"Ти изгледа незнаеш дека сум поголем од бубњарот на Тотем!".

Змејот се стаписува и извршува харикири. Симболик ја спасува принцезата а она му вика

"Шо мииииил!!"

После и кажува како го укинал змејот на што принцезата одговара со саркастично "ПОМООООООООШ":pos2:

Symbolic Art иде кај змејот но неможе да го најде... Фрла поглед надолу и го здогледува како змејот се труди да му го привлече вниманието. Зашто е мирољубив човек, наместо да го претепа змејот, го предизвикува на натпревар. Натпреварот се состои од свирење на песни од Death на гитара, нормално победник е оној кој што ќе отсвири подобро. Symbolic Art си го носи својот Ibanez со него, но прибидејќи змејот нема гитара а неможе да ја свири онаа на Symbolic Art зашто е лева, службено го губи натпреварот. Symbolic Art тепа 2:0 и непречено си ја зема принцезата додека змејот пушта шишка и плаче.

Idat KohlBass i Symbolic Art da gi spasat princezite od kaj Zmejot. Odat so gromoglasni chekori zastanuvaat pred zmejot i vikaat:
-STEFI STEEEF!!!!*skok pozdrav*
Vadat posle toa gitarata i bassot i pochinjaat da "filozofiraat" vo nasoka na zmejot. Zmejot veke ne moze, ide na pauza, a ovie idat da gi spasuvaat princezite.
:vozbud:
Princezite si sedat vo sobata i trachaat uz chashi Martini i koga gi zdogleduvaat princovite mrmljaat neshto megu sebe i se vrtat nakaj niv:
-Moze da ne pocekate use 5 min?

Слушнал Kohlbass дека малата црвена отров од принцеза е грабната од некој емо змеј, што е максимално неприфатливо. Му пушта гулаб на Symbolic да се пуштат у поход. Се наоѓаат во карпошовата катакомба каде што ги чекаат Палит Златоуст и Анри де хаџ. Почнуваат да коваат стратегии.

Симболик предложува кога ке се деси судниот миг он да ја почне битката со секира, Kolbass да се убаци со чекан, по него Де Хаџ со артилерија и на крај Златоуст да му спржи мозок со екот.

Kolbasѕ не се согласуе. Он преферира кратко отварање од Symbolic, ќе биде проследено од рапидно убацување на останатите што сигурно би го збунило змејот.

И така го тупат едно дваа саата, при што се решаваат да се сретнат следната недела со нови стратегии. У меѓувреме катакомбата е затворена, Kohlbass сам си ја спасуе принцезата и таке.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom