aha
шведо иде кај змејо и вика ``дај принцезата`` а змејо вика ``ќе ти ја дадам само ако ми испееш некоја јака песма или ми го испушеш`` и шо ќе праве, испуше му го и кога иде кај принцезата и кажува како ја ослободил а она пита ``и ти која песма му ја испеа``, а шведо вика ``зар ти кога си заробена мене до песма ми е дошло``
Пошто гледам никој не реагира на оваков испад и можело и ваков начин на изразување еве мал допринос и за Кизо кој ама никој не го ебе два посто тука и он сиротиот да искочи од анонимност
Иде Кизо кај Змејот и му вика
Дај ми принцезата
Змејот го гледа
Кој си бе ти ? Ко прво си шмоле , селско дете не си ти за принцеза , немаш никакви манири
Кизо вика ама јас слушам ХМ јас имам копач ке те лупнам по глава
Копачот гледам Бугарски ти е , ко и ти што си , бегај дете смрдиш, незабележителен си и глуп.
Ама како на Шведо му ја даде ?
Шведо е за тебе мисловна именка, идол нешто невидено а ти си едно мало бедниче кое е некултурно , со дебилско однесување и ај не ме нервирај да не те натакнам и тебе и дедоти Бугарот на овој рџосан кур.
Ама јас ... јас вредам ... јас сум некој... почнува да плаче Кизо
За кур не те бива , сфати принцезите не се за сељачана и тоа Бугарска сељачана. Иди копај таму у нивата , за некоја година шитни ја иди си у Бугарија таму просветли се. Ах да и ебни нешто пошто само јебовци добиваат принцези а не мрсулави деца кои не знаат два збора да сврзат.
Ама јас сакам да сум центар на внимание... сакам да ме сакаат
Абе тебе мрсулав , само мајкати може да те сака... НЕ ВРЕДИШ , да вредеше бар малце до сеа неој ке те пишеше дека си дошол кај змејот ама ти си ТОКМАК.
Кизо зима плаќејки , се подмочуе и трча кај администраторите да го кодоши Змејот за да ја избришат неговата брука. Типично Бугарски !
Змејот се врти у камера пали цигара и вика
Е ова е веке сеир реален со стил ...следечи