Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Колковите и кичмата заедно со нозете сум укочен. Утре ке ме масираш. Фала, чао, пријатно. <3

Како да те опишам за да не погрешам? Ти си сељачиште во секоја смисла на зборот. Ти не си маж, ти си пичка, злопамтило. За нелуѓе како тебе треба само курви кои ќе те цедат до последен денар и да те остават на праг како куче скитник. Ете ти си тоа. Ти си се освен човек. Ти си монструм кој не цени ништо, ти си џган.
Не ми е потребен човек до себе некој како тебе, мене ми е потребно се освен ти па макар била сама цел живот.
Не, не те сакам повеќе само чувствувам жал за мисир како тебе. Ај одјеби пичко.

Ако треба

Ако треба да се пуштиме јас и ти,
нека биде ноќва,
нека биде утре...
Да изградам свет,
да позајмам тело,
да не биде овде,
да не бидам јас...
Ако мора да се пуштиме јас и ти,
заплеткани на две лулалшки од стар,
расчкрипан рингишпил,
нека биде молња, нека биде миг,
да се судриме силно со некои други,
што безумно се вртат до нас...
Ако треба да се пуштиме јас и ти,
патници низ безимени градови врзани со појаси од години,
нагази на гас,
заборави на црвено,
нека биде кратко,
нека биде сон...

Мене ми се пие пиво и вино и ми се пуши кутија цигари и ми се јаде чоколадна торта и ми се скока и ми се слуша гласна музика и ми се лудува(а сепак плачам веќе од умор),а ти ми велиш кулирај?
Доооооооооообро.
:pistoldz:

Шо би рекла Гоца, ме сотревте прилепчанките до таа мера што кога случајно запознавам 20 годишна на улица, со виткана коса метро 80 висока, која дури ми персираше додека зборуваше не барем сум 10 години постар, ми се стемни пред очи кога ми кажа дека е од тоа проклето место.
Морам да се средам, забегувамммммм

Смешни ми се постовите, колку и да мислам дека ти се мутави. Ептен си точка. :kruna:

Let’s pretend, that I’ve moved on
And I tell myself,
That life goes on, without you.
Open my eyes, Look deep inside.
I run away.

Сакам да ти кажам дека те сакав, навистина. Додека ти легнуваше во нејзина постела, јас замислував дека тонам во твојата прегратка. Ти ми беше се' последнава година. Жива бев само во тие мигови додека бев со тебе, како да снема се околу мене, запоставив се. И покрај сите лаги, сите лажни надежи, цело време се трудев да ја најдам во тебе она малку добрина што ја видов кога прв пат се најдовме. Ти ми беше се', јас тебе ништо. Јасно ми е како ден. Само незнам зошто не ме пушташ да си одам. Уживаш ли да гледаш како сум скршена од болка? Какво задоволство ти прави моето понижување, простување по милионити пат, моите солзи. Не се срамам, од љубов го направив. Ми рече "Ти заслужуваш многу подобар од мене". Ќе ме пуштиш ли конечно да заминам? Не ти замерувам ништо. Ќе преболам јас се'. Доволна казна ти е што мораш да живееш со тој карактер цел живот. Жал ми е за тебе и за таа покрај тебе. Навистина ми е жал.

Марфиииии!!!! Знам дека ме сакаш.
Еве, од денес те обожавам и јас, оти ме засмеваш, ама тоа наредниот ден ми доаѓа. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom