Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Волим осмех твој баш добро ти стои још ти боље стоје пољубци моји...

ми фалеше вечерва до мене :back:

Абе...будала.
Не знам,не знам,не знам...море ја убаво знам,ама си стаам во мозокот сигнали дека не знам...у следниве неколку реченици ке биде само тупење на некоја глупа поента шо нема да ја доловам.Затоа прекинуам тука.

Сакам пак да ти шепкам на увце...
Сакам пак да те видам и да не се одделам од тебе

те љубам маченце мое најубаво на свет...

fala ti Boze shto mi dozvoli da go pocuvstvuvam toa shto nekogash go cuvstvuvav pa duri i posilno ovojpat.GO SAKAM POVEKE OD SEBE!!!

Убаво ми е коа помислувам дека вчера бевме заедно, блиску, топло, и не се надмудрувавме со иронија ниту пак смирувавме страсти како милион пати претходно, туку беше сосема пријатно.
Чувствувам некоја страшна нежност кон тебе, да те гушнам и да ти оставам бакнеж у чело, и да си отидам.
Како што и всушност направив.

Жал ми е за твојата болка, за она што ми го кажа лепото, но и самиот знаеш како беше. Кога јас толку силно го посакував она што ти го сакаш сега, неможеше да одлучиш да се откажеш од сивиот живот за да почнеш со мене, а истовремено не ми дозволи да влезам ниту еднаш.
Сега кога го изгуби клучот до мојот свет, првпат почувствува очај.

Но! Јaс веќе ја исчистив крвта и си најдов интересна среќа на сосема трето место, и за тебе ми остана само чувствување на една страшна нежност и блискост.

Go back in your grave my love, my beautifull dead man. :smir:

znaes sto??????caooooooooosssss!!slobodno i najednostavno caoss izleguvas od mojot zivot se poveke i poveke, poleka no sigurno ednostavno caooooo
uzivaj si vo tvojot beden, pateticen i NAVIDUM sreken zivot, kaj sto i opkruzena so "ljubov" a samata znaes kolku si sama!!!Ama neka...ke posakas pak da vkusis nesto ubavo i iskreno.....ama togas....nema da bidam tuka...I by the way falaaa ti facko si pominav preubavo vo petokot :)) i fala sto me napravi da se osekam ziv :)))

те сакам....те сакам....те сакам....те сакам....те сакам...до бесконечност...денес исполнувам желби....ххиихихихихих...твој ден...јас сум твој роб:vozbud:

Мило, вчера вечер ни беше убаво, ај утре ќе се видиме во школо.

Со среќа на тестот, ти стискам палци. :)

Wish you were here.

Ммммм.....Колку беше убава вчера...

За неа (без лезбејски задни мисли, ова е за другарката моја): Не сакам да те носат...
bh.gif

За него: Ах... И јас на тебе...:pipi:

Фала ви и на двајцата што ми го "разубавивте" викендов...Повозбудлив викенд у живот не сум имала ( NOOOOT!!!! )
Ти...што си се уфилмал дека можеш така да си играш со мене???Ааааа не мило грешка си...па уште со цел памет ме прашуваш дали сум ти лута :pos::pos::pos: ме изнасмеа!
А ти...не те сфаќам жими се...али да ти кажам и сеедно ми е. Ме пецна прееска малце али неможам више со тебе да се замарам!!!

се што сакам е ти да не бидеш уште една работа која ке мора да ја преболам....не би преживеала......те љубам

Ето ти...како може бе..и на бродер ми бедови со женскиот пол.Аман идете сите упм.Ебати родот,со дупки.
Извинение,не се сите такви,ама некои се само тоа.Одечки ебени дупки.Ништо повеке.Аман.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom