Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Koлку си убава, кога шишките ти се на страна - ама ни сама не си свесна :) ми се допаѓаш така :pipi:

Фала за преубата вечер.
Не си свесен колку преубо си поминав. :love2:

Срценце мое сакам да те гушкам многу многу...посебно кога ќе испиеш едно ипол пиво :pos:

*

Хммм ... јас екстремна и егоцентрична?
Што тогаш не ми ја пушти раката цел час, сега јас да се расправам со Класната ... :nesum:

Али таа твоја уста, може да се премине преку фактот дека сум малку луда, не?
Исто како што може да се премине преку фактот дека ти си малку посесивен?

:back:

Мило ми е што барем ние сме ослободени од глупите патетики што катадневно ги читам на темава, и што врската не ни е ко излезена од глуп тинејџерски филм, и што не припаѓаме при секое мало и глупо препрече што ќе се појави на патот, и што не потиме други луѓе со изливи на емоции, и што се сакаме поради тоа што сме, а не поради тоа што другите мислат дека припаѓаме заедно.

Ти рам ти рам ти рам,конечно јас и ти,ти рам ти рам ти рам,сега можеме да си направиме муабет,можеме да си читаме некоја добра книга,да гледаме некој добар филм,да прошетаме.Сакам кога сум со Јас ти рам ти рам ти рам!!!

...E' iniziato tutto per un tuo capriccio
Io non mi fidavo..era solo sesso
Ma il sesso e un'attitudine
Come l'arte in genere
E forse l'ho capito e sono qui
Scusa sai se provo a insistere
Divento insopportabile
Ma ti amo..ti amo..ti amo
Ci risiamo..vabe, e antico, ma ti amo..

Јбг,нвм.

И ти на мене ми фалиш и сакам да те гушнам сега најсилно и да те бацнам,чарапче мое:taa:

ЕЕЕЕ цел ден се радував што вечерва изглеа ќе се видиме да те изнагушкам да си поминеме убаво ама јбг не испадна како што треба!:nesum:

Ех...Шо ќе ми се другите...! Секоја вечер,пред да си легнам...Ќе го отворам прозорецот...Гледам во ѕвездите...Треперат,ко гласов. Долго ќе размислувам...За тебе! Ќе го видам твојот лик,ме повикуваш...
Ќе го затворам прозорецот...Со плач во очите ќе тргнам во креветот,не давајќи на солзите да потечат...Чувајќи ја во себе сета онаа насобрана болка,од тебе,од твојот поглед...И сега додека пишувам,ми навираат солзи...Ама ги чувам,едвај...Подголтнувам,со јадеж...Мислам на тебе,треперам...
Ама после сево ова една ебана работа не ми е јасна...
Абе те гледам толку ретко 1 у месец дали ќе те видам,ама штом ќе те видам ме удира нешто,не знам...Толку ретко те гледам,а толку те Љубам!! ТЕ САКАМ
П.С морав да пишам...да се олеснам...

Ми недостигаш премногу, со нетрпение чекам пак да те земам во раце, да те негувам и во вторник да постигнеме добри резултати, да ја погодиме целта иако ќе биде на 250 метри,потоа да ја исчистам твојата внатрешност од твојата цевка,твојот цилиндар и твоите прекрасни делови, да те подмачкам со бензин и со дрнч и на крајот да те вратам пак дома назад. Сигурна ќе бидеш во моите раце тоа веќе го знаеш, сигурен сум дека во вторник нема да ме изневериш и ќе се покажеш како минатиот пат.

Те Сакам пушко моја најубава и најмила.

Самата помисла на тебе, предизвикува блага насмевка на моето лице...
Лека ноќ и најубави соништа...

За особата што веќе паѓа во заборав - За чудо и за прв пат супер се чувствував, иако ТИ не беше близу до мене.
Мило ми е што не те видов, не ни беше таму воопшто. И знаеш што? Не се ни прашувам каде си и што правиш.
Готово. Сега веќе почнувам да бидам сигурна дека те турнав само во местото на добри спомени и ништо повеќе. Повеќе од тоа-не ни заслужуваш.

А за слатката новозапознаена личност - Глуп си што не дојде. Две недели се немаме видено, јбг. Ама трпение=спасение.

Сега кога ми се лизга низ прстиве она што бевме, се чувствувам живо. Да, после толку време срцево ми чука ко лудо, го слушам сопственово дишење и се вртам во дервишки танц од љубов, восхит, болка, тага, надеж...Осеќам се што може да се осеќа. Вечерва сум и најтажниот и најсреќниот човек на светов.
Ми даде нешта кои ретко може да се дадат. Во тебе видов убавини кои не ги гледам често. Затоа имам очи полни со ѕвезди и срчи. Фала ти што ми ги нахрани дупкиве во срцето. Сега знам што значи глад.
И конечно можев да се огледам во нечии очи. Онака гола до срж. Со сите грди лузни и божји подароци. После толку време знам која сум.И мизерна и божествена. Таков си и ти. Првпат сме вистински луѓе еден пред друг. Нема огради. Нема засолништа.
Фала ти. Боже, немаш претстава колку сум ти благодарна.
Те сакам.Ми фалиш.Те пуштам.Ми требаш. Остани и оди душо.
И знај:
I'm treading water,
I need to sleep a while.
My lamb and martyr, you look so precious.
Won't you come on up closer,
close enough so I can smell you.
I need you to feel this,
I can't stand to burn too long.
Release in sodomy.
Oh, for one sweet moment I am whole.

I need you to feel this.
I need this to make me whole.
Release in sodomy.
For I am your witness and
blood and flesh can be trusted.
And only this one holy medium brings me peace of mind.

Got your hands bound, your head down,
your eyes closed.
You look so precious now.

Show me something
Thought I could make it end
Thought I could wash the stains away
Thought I could break the circle if I
Slipped right into your skin
So sweet was your surrender
We have become one
I have become my terror
And you my precious lamb and martyr.

I have found some kind of temporary sanity in this
shit, blood, and cum on my hands.

I've...come...round...full circle.
My lamb and martyr, this will be over, soon.
You look so precious.
You look so precious, now,
You look so precious...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom