Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
...damn...It seems like u proved me wrong...we actually CAN be friends...ќе ја цитирам Гадес- ит филс гуд,би араунд...kiko

p.s.Mandark, were u reffereng to me? :vozbud:ljubov:smir:

Го допрев дното,ме исплука,ме изгази,ми еба детство.Сега сакам да ме нема,не се сакам ни сама денес,а камоли тебе.
Не се секирај ќе замижам и преку ова,знаеш дека сум глупава и се проголтувам,само остави ме денес на мира,денес не сум таа што ја знаеш,ова е некоја што нема да ти се допадне.

*

Можеби си бил во право сите овие години, јас сум кучката во приказната, ќе дојде ден, некој за се ќе ми наплати.
Но јас бар живеам, не се покорувам, не се претварам секој ден во се поголем комформист.

„ ... Изгори мерак изгори, изгори пепел се стори ... “

Те љубев, кучка или не, те љубев.:duel:

Не можам повеќе со ова темпо, време е да се смирам.:turn:

Алооооо што ми се јавуваш? Љубоморен си и сега кога веќе не сме заедно го покажуваш тоа што толку месеци го криеше во себе, плашејќи се да не те дознаам па да си ја кренам главата.
Те интересира, а? Епа мило ми е што не сум истата од порано, мило ми е што сега веќе и не ти придавам такво значење во мојот живот како некогаш. Да, ништо повеќе нема да биде како некогаш. Но, тоа ти сам си го направи. Ти така сакаше. Жалам. Не викам дека не ми е мака, сепак ти ми беше најмилото, најубавото.... Но, се има крај и иако длабоко во себе не сум сигурна дали во ова што го пишувам сум 100% сигурна, мислам дека Господ ми ги отвори очите.
Мило ми е што некако почнува тркалцето да се врти, ти си тој кој сега доаѓа, ти си тој кој се јавува и на крајот што ќе ми биде најмило ти си тој кој ќе изгуби. Ти ќе бидеш поразениот.

А за другата особа - ммммм.....слаткичко....

Сомневај се во што сакаш,но никогаш немој да се посомневаш во она што го чувствувам за тебе-НИКОГАШ!
Те љубам и ништо нема да го смени тоа...
:wub1:

Wow... So so so happy... All because of you!!!:pipi:
Иако мислам дека ќе умрам од болки, вечер лошо ти се пишува :zlo: (еве ти го твоето омилено смајли), ова е од мене-
fb.gif
(:pos: :pos: :pos:), едвај чекам да ми титнеш за да се симнам
fm.gif
...

Нема потреба да се замараш со непотребни работи.
Сега кога сме си најпотребни еден на друг, немој да ме разочараш. Те молам. Чувствата се исти како од првиот ден, само што ете немаме можност. (лоша среќа во моментот). Издржи со мене.
Верувам во тебе. :back:

Убаво да си пројдеш... И ми недостигаш, едвај чекам да се вратиш :)

Еххх, прееска имаф толку многу енергија за тебе, а сега сум преморена и уништена, и би сакала само да те гушкам.

...уште само една недела и конечно ќе се видиме... колку сакам да те видам, да те гушнам, да ти кажам некои работи што не можев да ти ги кажам преку телефон... уште само една недела...

I am just a worthless liar.
I am just an imbecile.
I will only complicate you.
Trust in me and fall as well.
I will find a center in you.
I will chew it up and leave,
I will work to elevate you
just enough to bring you down.

Trust me.

Why can't we not be sober?
I just want to start this over.
Why can't we drink forever.
I just want to start things over.

Кога тргнавме со песни...

''Џабе, џабе ми десет девојки... на секој прст една од нив,
ни една не, не може тебе да ми те замени...''

Почнавме и ние мило. Те сакам. :)

Најубаво ми беше денес, ај утре пак. :)

Сакам да ти кажам дека вечерва ме изненади најубаво (после еден месец те видов, не ми се верува сеуште) и наредниот викенд го чекам нестрпливо затоа што знам дека ќе се случи нешто долго очекувано... едноставно знам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom