Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Call me partybreaker but not all shows are good for going on.
Јасно и гласно.
Бај д веј,љубовта бледнее веке...
Глупо е,знаеш...
No love-no pain.
No pain-no ispiration.
No inspiration-just an average life.
And thats not for me.
И сега што?
Треба да барам нова љубов,нова инспирација.
А за мене е толку тешко да се заљубам вистински...
Дај бе...напрај нешто ебати...стануам глуп,аман.:pos2:

Ако имаш потреба да разговараш или ако сакаш некој да гушнеш, тука сум за тебе.
Те сакам.
И не се нервирај, што и да е, ќе помине.

Благословен да е денот кога судбината ни ги спои патиштата...

Те љубам:wub1:

Хммм,знаев и дека ова ќе се деси!Абе срце па знаеш дека како мене не е никоја и дека напраи голема грешка,дека некогаш и ти ќе молиш и дека фала богу нема тоа да бидам јас!!!Е сега е мојот период и ќе почекаш малце зошто имам некоја попаметна работа,а ако не ти се чека тогаш не си ти за мене!!Само...незнам дали и што мислам за тебе во моментов,убаво ми е и се тоа,ама постои ама...неможам да избегам од фактот дека со тебе ми беше најубаво и дека во моето срце беше (си) еден и единствен!!!:back:

Зашто си таков бе? :( Зашто се смени? Што ти стана?

Сето она што го зборував, за жал, стана вистина. После сето тоа што се случи, забележувам дека, Твоите очи ме бараат меѓу сите и молат. Молат за прошка.
Се двоумам. Разумот ми ја покажува лузната, која ти ја врежа во моето срце, но пустото срце ми вели дека лузната ќе заздрави.
Разум или срце ?
Решив. Овој пат ќе го послушам разумот. Извини срце мое. Ако велиш дека нејзината лузна ќе заздрави, тогаш, те молам и лузната која ќе ти ја направиме јас и разумот, да заздрави што поскоро.
Разум, води ме понатаму во животот.

Мачор, те чувствувам се` поблизок до мене...
Се заљубувам во тебе се` повеќе...
Се` би направила за да те гледам насмеан секој ден, баш таа насмевка ме одржува во живот...

Јас знам колку ти вредиш...Патот е единствен,заедно сме до ѕвездите...Ниту болка,ни копнеж,имам верба без сомнеж...Во болка можеш да дознаеш која вистинската...

Ajeeeeeeeeeeeeee, о the magic..........ужиф-одлеп скроз!
Oдамна немало ваков сончев ден, зар не?
Ќе споцркам од емоции не ме држи телото/.

аnd then and now, another good lesson.
But m'lord Neptune, thank you for the spirit and protection!

Ми е гајле што се забранети некои работи од некои луѓе.....забранетото ми е најубаво
Ми лавз ју соу мач

ovie 3 dena u mavrovo si pominav naj najubavo.......fala ti...... mi znacis....:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom