Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
До сите кајганџии...
...незнам што ми стана денес ама посебно ве сакам сите,ми текнува на првиот пат кога дојдов си викам што барам ја овде...никој не знам сите се компијутерски фанатаци и слично...се излажав,денес сите многу ми значите,извира од мене љубов кон сите вас како никогаш до сега,чудно е малку чуството но убаво ми е...фала што постоите за мене...многу од вас знам и тие ми се посебно драги,за останатите верувам дека ќе ми станат драги одма чим ги запознаам
...уште еднаш...ве сакам многу :back:

Земзи ти ептен тоа сентиментален сии оо:pipi: и ние те сакаме ама искрено ме уплаши малку со постот.

он - ми фалиш

~*~

Се потрошив на тебе како што само едно мало и невино девојченце може да сака ... бев млада, неискусна, ниту сама себе не се познавав, како можев да го познавам светот?
Сега ми е жал, што покрај мене пребрзо порасна, што те турнав во матните води на мојот одамна исцениран и излитен живот.
Прости, не требаше!
Никој во мојов краток живот не ми вредеше така како што ми вредеше ти мало мое детенце, принцу, така те нарекував и до ден денес си тој!
Мојот најдраг, мојот најмил.
После сите/ после се ... само ти знаеш да ми фалиш кога сум така сама и тажна што сум сурова.Само твоето лице е тоа што ми мами насмевка, после толку многу години.
Сакав и после тебе, можеби не вистински, можеби не искрено и со тој силен интензитет на девојка која би дала се свое за некој ... но пред тебе, немало и ќе нема.
Но ја потпишав книгата, го ставив крајот, имаше премногу ликови, но знам, барем ти ќе разбереш дека со тебе почна, со тебе и завршува, ти како главен лик.
Те љубев мал мој принцу и секогаш ќе се сеќавам на тебе, знаеш дека треба само да се јавиш, за било што, јас сум тука.

Виолета

Те сакам и секогаш ќе те сакам муце мое најслатко. Ми недостигаш :(

Ти.
Ти си со него, поред него, го гледаш него, а ми викаш дека посакуваш тоа да бев јас. Ми викаш дојди, те посакувам, ми требаш.
Јас.
Скопје. Седам сам, читам, помислувам на тебе, те замислувам во неговите прегратки и не можам да издражам повеќе.
Пак јас.
Се спремам, облекувам и тргнувам. Се качив во возот кој ќе ме однесе до тебе. Седам во купето со уште еден заљубен пар. Ги гледам и не замислувам нас. Прекрасна глетка. Помина еден час патување. Парот од купето се симна од возот и останав сам. Возот продолжи, а јас останав да размислувам за нас. Влегува кондуктерот и вика ајде карти - кој е за Скопје. Се вџашив. Нели возот тргна од Скопје, го прашав кондуктерот. Тој ме погледна и си рече како за себе - еве уште една загубена душа. Се сврте и замина, не ми ја ни погледна картата. Возот почна да подзапира и јас се наведнав над прозорот, надевајќи се дека ќе го прочитам името на Твојот град. Гледам, пишува Скопје. Ова е трет пат како пробувам да стигнам до тебе и секој пат, истото - Скопје - Скопје.
Се симнав од возот и ми приоѓа истиот тој кондуктер и ми вели - дечко, побрзај, возот на загубените души тргнува веднаш на перон 2.
Не прашав каде води, само потрчав, макар тој воз да го фатам, па каде и да водел.
Судбина.
Возот тргна, влегува истиот кондуктер и ми бара карта. Му ја подавам, тој ја прегледува, го кажува твоето име и ми вели сум влегол во погрешен воз, бидејќи твојата душа не е изгубена, ти имаш некого кого сакаш.
Одлука.
Решив. Каде и да води возов, не се симнувам од него. Првата солза падна на картата и сакав да ја избришам. Ја погледнав картата и...
Празна, го снема твоето име од неа.
Се отвара вратата и пак, истиот кондуктер, кој ми вели - добре дојде во возот на изгубените души. Ги затворив очите...

Фала бејб да не беше ти немаше толку тоБ да беше вечерта.. damn .. Стварно те засакувам .. :back:

Те сакам!
На убав, на грд, на ваков, на таков..не е важно на каков, важно дека те сакам..И дека секогаш, секогаш ќе бидам тука за тебе, без разлика шо ќе се случи.
Извини за се досега шо сум ти згрешила, и вервај, никогаш не било намерно. Луѓе сме, грешки прајме..Мора да се научиш да простуваш, и да не бидиш толку тврд..Не можам јас секогаш да попуштам..Биди малце помек.
Знајш како знам дека те сакам?
По то шо, и тогаш ко ќе ми е најтешко, ти знајш како да ми олесниш, знајш како да ме насмејш и расположиш.
По то шо, и ден денес кога ќе те видам, ми играт пеперутки во стомакот.
По то шо, и при најмалиот бакнеж осеќам страст и ненормално голема топлина.
По то шо, кога и да помислам на то дека нема да бидиш со мене одреден период, дел од срцето ми се кини.
Те сакам сонце, сега, секогаш.

zalam no moram da ti kazam deka go gubam interesot za tebe...sorry..seedno..premnogu sum dobra za nekoj kako tebe..definitivno ne me zasluzuvas...nikogas ne znaese kako da me cenish....
ne mi trebas ni ti ni tvojata Kuba,ni zajdisonceto na Malecon,ni Kolumbija,nitu pak tvojata osamenost..ponormalen si otkolku sto mislish....taka da dragi...probaj da ne bidesh tolku tranparenten naredniot pat...
zasekogas ke ostanesh sam ili pak ke go zbogatis tvojot mediokreten zivot so nekoja kutra dusha za da go prodolzis tvojot rod i barem da se obides da go dostignes idealot na nekoj kakov sto nikogas ne mozes da bides...fala...cao

Срценце најубаво,ми го разубави денот еј...вакво смеење од сабајле одамна не сум имала....

Моето прво идење на лизгалиште...со тебе

Ах маче прекрасно беше :wub:

Те шакам највеќе на цел свет :wub:

Фала што ми го исполни сонот...

Кога се случува во реалноста, се` е поубаво...

Те љуби... засекогаш, твоето маченце...

Знаеш дека денес мора да се видиме нели ?

Оддамна не сум се чувствувала вака... оддамна никој не ми посветувал внимание како тебе...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom