Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не те сфаќам здраво за готово! Te сакав, ме носиш прекрасно, а ти вака педерка да се свиткаш педерски.

И тоа пак истата да му ебам.

(за мојата шината нога)

Prekrasno e cuvstvoto deka ima nekoj "od taa strana" sto te cuvstvuva i razmisluva za tebe. Me raduva pomislata deka nekoj drug gi spodeluva emociite so mene. E, taa razmena na emocii i cuvstva, za mene predstavuva ljubov.
Sepak toa ne e kompletno dodeka ne sme zaedno. Zamisli sto ke bide koga ke se spoime ? Ostavam na tvojata fantazija, a veruvaj ke se potrudam da ti ja ispolnam. :back:

so sum napravila jas???????????????? leleeeee:zlo: pocekaj nekoe vreme pa ke vidis............

Идиоте, кажи нештоооооо, пиши нештоооо, шепни нештооо, извести ме дека си жииив...глуп!
*иако завчера се видофме последен пат*

Thursday October 18th 2007. The day when we realized that our love is and will be unbreakable. We went out this afternoon and talked about all our pastime, smiling for our merry times, crying (you) for our sad separation. Then a spark of light came in my mind. A spark that that I coudn`t control. for a moment I didn`t remember a thing. Afterwards you told me that I kissed you. You were crying and smiling at the same time. For the first time I felt nothing but warmth in my chest. Were those the butterflies in my stomach, I don`t know. But one thing I know for sure that this is the best damn thing happened since I was born. When we separated later you smiled at me and asked me: "Do you forgive me?" "I do" - I replied. And then again that spark of light ran to my mind. But this time I remembered everything - you embraced me and we both kissed. Thank you for this wonderful day. See ya tomorrow.

Знај расипа се вечер, се отепавме од смеа, но на крај расипа се... само едно ќе ти кажам дека со тоа девојче сум надвор од врска веќе 8 месеца, а после неа никоја не сум бакнал, кога се појави ти во мојот живот, јас се израдував ко дете малечко... мислејќи дека се ќе успее и мислејќи дека ќе те имам до мене... дека ќе поминеме квалитетно време... знај дека ја имаш сеуште шансата да се поправиш... грешиш премногу... одлучи ти што ќе правиш и дали ќе ми веруваш на мене или на едни глупи постови што зависат од далечното минато... :cry:

да, реков така, не негирам, но тоа е нешто кое неможеш да го бришеш едноставно, и за кое треба време за да помине, знај помина многу повеќе одкако ти се појави во мојот живот, зашто ти си ми сега приоритет во животот, и ти си ми главната цел со која сакам да поминам долго време! Тоа што било позади не го гледам, туку гледам на иднината, гледам на нас!!!

знај дека те сакам со цело мое срце :nesum:

Не знам зошто, али имам чувство дека воопшто не те интересирам? Глупаво ми е да верувам во она што го зборуваат другите, но зошто баш така, после се шо имаш поминато?

Хахах,ти реков јас дека ќе видиме на крајот....ти реков...се ти реков!И ќе видиш кога ќе се сврти тоа проклето тркало.

Ne sakam da cekam uste celi 3-4 casa. Sakam sega da te slusnam. VEDNAS. Ne mozam da izdrzam. Ke pocnam da se gubam.

мх...што ти стана одеднаш...викаш те сакам па те снемува бла бла бла...ме нервираш-најозбилно!

Аххх.....колку ми треба твојата гушка рајт нау....Се чувствувам некако празно во моментов,како да ми фали нешто...а тоа нешто си ТИ!ТЕ САКАМ.Ти праќам гушки и бацки за гуд најт.:wub::back:

Аххх.....колку ми треба твојата гушка рајт нау....Се чувствувам некако празно во моментов,како да ми фали нешто...а тоа нешто си ТИ!ТЕ САКАМ.Ти праќам гушки и бацки за гуд најт.:wub::back:
:vozbud::hot:Love You:hot::vozbud:

Абе замрзнат еден, до кога треба да чекам за да ми кажеш "Весна, мислам дека почнав да чувствувам за тебе нешто повеќе од другарство"
Тоа е повеќе од очигледно дека меѓу нас има нешто повеќе ама "другарчево" си ќути ко риба
Еејјјјјјјј дај реагирај

Дали постои надеж љубов јас да те наречам
Долго срце ми крадеш а никако да се предадеш
Ти си моја срна,Шума е душава
Цела ноќ бегаш и пред зори заспиваш......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom