Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во оваа тема, и покрај што станува збор за љубов, сакам да кажам нешто односно,
Сакам да и се заблагодарам на мојата мама што ме родила и што ми овозможила да живеам на овој свет, и да и се заблагодарам што чува ваков, несмасен и немирен син као мене, ама тоа сум јас :)

Фала мамо, и знај дека секогаш ке те сакам:smir:

не можам да го дочекам денот кога ќе те имам во мојата прегратка, и едно само се молам да си останиме заедно, оти конечно си ја најдов сродната душа

:vozbud:...едвај чекам да те видам иако не дели само еден час...:vozbud:
:wub:...те љубам чоколатце мое...:wub:

:pipi:твоето бонбонче:pipi:

немам веќе чувство дека сме биле некогаш блиски...не сум ни вљубена веќе...жалам...

No woman,no cry.
New horizonts r opening in front of me.But,should i go?Should i explore them again?And take the risk of being hurt again?I don`t know.I don`t even remember that pain.It was so far away in the past.So many questions,no one can give me the answers.And yet,i feel so good.My life is so haotic,but when i see the big picture it`s so interesting.I enjoy it.But fear...could it be like this forever?...Everything has an end.And it`s painfull when it`s over...OK,i`ll take the risk...i`m going all the way...

Мене веќе стварно не ми е јасно што сакаш да постигнеш?!
За прв пат издржав, не се слушнавме цели два дена. И дочекав. Ти беше тој што крена слушалка. И зошто? Онака? Па нели е готово? Што ку*ац бараш пак со твоите јавувања?
Ако не планираш ништо веќе, остави ме да те заборавам. Нема никаква потреба да ме бараш.
Кога само би знаела што ти е намерата. Да знам дали воопшто вреди да се замарам!

Аман кажи да.... Зашто нејкеш? Те сакам.....

...ха ха немој да се нервираш еј :wink:

ми требаш....дај конечно одлучи се што сакаш од животот,а после од мене...како и да е,јас сум тука и чекам..ама не можам засекогаш...сепак те сакам

Таман ни дојде дождот. Малце ладно but what the heck. А јас ко за малер го заборавив чадорот. Ај нема везе баш беше супер. Нека има повеќе вакви волшебни мигови меѓу нас.

Doagja vikend. I sto sega jas da pravam. Ke se utepam od razmisluvanje. Ne me ostavaj mnogu dolgo vreme bez da ti go cujam glasot. Sekoe dolgo razmisluvanje za ljubovta donesuva po nekoj "problem".
Zatoa te molam - javuvaj mi se na sekoi 15 minuti. Da ne gi trosam mislite na nekoi drugi raboti. :back:

Зарем и после ова не можеш да се свеснеш дека животот е прекраток за да се прават вакви грешки, за да дозволиш да не бидеш со мене, поради тој твој инает?

tolku mislam na tebe, sto pak ke ostanam na istotot mesto i ke te cekam Sega e moj red (znaes za sto).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom