uste eden den...mi pominuva tesko i bezosetno mi trebas,sakam da te vidam, se kolnam sebesi zosto dozvoliv taka naivno i milo da mi vlezes pod koza,vo srceto,se protivev nekoe vreme no nemozev se prepustiv premnogu mi bese mila,te zasakav kako nikoj dosega a izgleda kako i nikoj poveke,me ispolni maksimalno,ja popolni taa dupka i praznina sto ja imav dolgo vreme,sto ja barav vo sekoja,a ti...ti samata vleze neocekuvano vo mojot zivot pominav preubavi denovi so tebe godina i 2 meseca nezaboravni....me ispolni...a posle toa me ostavi sam so skrseno srce, a vikase deka nikogas nema toa da go napravis,deka ti trebam kako vozduh...deka nemozes bez mene...bev sekogas tamu za tebe,do tebe...a ti kade si sega,mi treba vozduh,mi trebas ti da go vdisam tvojot miris....te sakammmmm premnogu...cekam i cekam i posakuvam da mi se vratis,te molam ne si igraj so moeto srce zatoa sto veke go izigra....me izigra...i pak prvo sto pomisluvam koga ke stanam si ti,koga si legnuvam koj drug...TI i nikoj drug...TE SAKAMMMMMMMMM...premnogu i sekogas ke te sakam,vrati se.....
"So tebe pod eden cador da se stisnam
Da sum sreken iako na pola kisnam"