Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Женски солзи небо гледа, но ќе запише само кога маж ќе заплаче:nesum:

Mi rece deka bi mozel da bidam poet.
Da..., mozam i ke bidam poet se dodeka go slusam srceto koe crpi inspiracija od tvojot glas i nezniot sepot.

Znaes deka sum krsh cel den i deka mi trebas.. Sekakvi misli mi se vrtat vo glava.. DOJDI! Nemozam da izdrzam veke.. Neka dojde petok!!!

Bebe znam deka ti treba i deka sakash da dojdam ama morame do Petok da izdrzime i da pomine se.TE SAKAM SRCE

sakammm da kazamm.....sakam da kazam deka mi trebas mi treba sekoj del od tebe mi trebas ti.....mi treba tvojot miris,tvoite oci,mi treba LJUBOVTA tvoja kako sto samo ti znaes da ja pruzis...kako nekogas....den po den...a ne sum ziv...se mi e prazno....te sakam...........najmnogu ...

Te ljubam sonce...
Te ljubam od tuka do krajot na vselenata...
Ti si moeto sonce...
Mojot zivot...
I ke te ljubam do krajot na mojot zivot...
:wub:

и... утрото кога ќе се разбудам ќе останам повторно разочаран, затоа што се било само сон.

Утре доаѓам во Скопје, знаеш, така? Се надевам дека ќе те видам.. Не сакам ништо посебно од тебе, само сакам да поминам со тебе неколку саати затоа што те сакам како особа, не како дечко, ми фалат твоите муабети и твоето смеење. Те немам видено 6 месеци, сакам да видам до кај си со животот, со кој си, дали се смееш исто како порано, дали пушиш цигара како порано, дали уште ти се вкусни моите јадења. Сакам тие неколку саати да бидеш само мој, да ме љубиш и гушкаш како да е последно, бидејќи ќе биде последно, а после врати се кај неа, и биди среќен со неа, ветувам дека нема да слушнеш за мене, ќе ти дозволам да идеш по патот што си го одбрал. Се надевам дека си среќен, не сакам да си тажен...
И кога ќе бидеш со неа, а случајно ме видиш, размини ме, пошто и онака ќе бидам странец за тебе, иако тој странец некогаш те сакаше повеќе од себе...:nesum:
И за последен пат, 721 шеќер:pipi:

I make decision dinaly, but i'm broken. Why I never told u what i fell :(

uste eden den...mi pominuva tesko i bezosetno mi trebas,sakam da te vidam, se kolnam sebesi zosto dozvoliv taka naivno i milo da mi vlezes pod koza,vo srceto,se protivev nekoe vreme no nemozev se prepustiv premnogu mi bese mila,te zasakav kako nikoj dosega a izgleda kako i nikoj poveke,me ispolni maksimalno,ja popolni taa dupka i praznina sto ja imav dolgo vreme,sto ja barav vo sekoja,a ti...ti samata vleze neocekuvano vo mojot zivot pominav preubavi denovi so tebe godina i 2 meseca nezaboravni....me ispolni...a posle toa me ostavi sam so skrseno srce, a vikase deka nikogas nema toa da go napravis,deka ti trebam kako vozduh...deka nemozes bez mene...bev sekogas tamu za tebe,do tebe...a ti kade si sega,mi treba vozduh,mi trebas ti da go vdisam tvojot miris....te sakammmmm premnogu...cekam i cekam i posakuvam da mi se vratis,te molam ne si igraj so moeto srce zatoa sto veke go izigra....me izigra...i pak prvo sto pomisluvam koga ke stanam si ti,koga si legnuvam koj drug...TI i nikoj drug...TE SAKAMMMMMMMMM...premnogu i sekogas ke te sakam,vrati se.....

"So tebe pod eden cador da se stisnam
Da sum sreken iako na pola kisnam"

Ден потоа... Не можев еден ден да издржам без да ти се јавам. Дојде кај мене на сериозен разговор. Ми ја раскажа целата ситуација. Плачеше, се тресеше. Ти беше криво... Многу. И мене многу истотака, што лошо ти вратив вчера. Ти простив затоа што навистина многу те сакам. Дали ќе продолжи нашата љубов зависи од обостраната искреност. Но ова свати го како поправен испит. Зезни ме еднаш срам те било, зезни ме втор пат I'll take it personaly. И покрај сево ова поминато знај дека неизмерно те сакам.

mi kaza deka seto ova so tose te potreslo...deka nikogas ne se znae...a jas ti pisav deka covekot nikogas ne osetil ljubov........i rece deka ti e krivo...deka ne ostavil nikoj zad sebe...mi kaza deka celiot smisol na zivotot ti se smenil....i na mene...se prasuvam sto ti smenilo?Deka mozebi nekogas treba da go cuvas i neguvas toa sto veke go imas...???me zamisli?? ti kazav deka me ubija negovite stihovi...a ti?TI STO MI KAZA?????????????????????? mi kaza da ne sum mislel veke na toa??a jas nisto ne spomnav......mi kaza veke da ne mislam na tebe...mi kaza deka zivotot e nepredvidliv, da prodolzammm napred i da uspeam???Toa od se srce mi go posakuvas??????mi kaza deka ne sakas da stradam,osobeno ne poradi tebe,mi rece deka mi posakuvas samo sreka i NISTO DRUGO!!!i se iskluci...pobegna..ednostavno...se prasuvam zosto??Zosto moze me sakas?Od sto se plasis nemozam da te razberam???
Mi posakuvas samo sreka??Pa kakva e taa sreka???Kakov e toj uspeh ako nemozam da go spodelam so toj sto go sakam, kazi mi ???Odgovori mi?Zarem covek moze da e sreken bez onoj sto go saka????

Те сакам..моја таан алво...абе стварно сеа ке јадам алва и многу си ја сакам...
И сите ги сакам бреее...сите.Некој едноставно мора да подели со сите малку позитивна енергија,по цена на тоа да изгуби од својата.
И бај д веј,се видов со едно девојче после цели 7-8 месеци...страшно е убава...не ми се верува едноставно.
Добро е шо неможеш да го прочиташ ова,ама шо ти мислам да знаеееееш:pos2:...првпат вака ја да му мислам на некој нешо...:smir:

sori Dime ama mnogu mi e zal za Tose ...
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Сакам пак да се фатиме, знам дека ќе биде потешко, ама спремна сум да ризикувам.... Ми треба дечко.... Тешко ми е кога сите околу мене ги гледам со дечко.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom