Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А чао бе да ми кажеше:nesum::nesum:Бај д веј убав муабет си свртевме денес а?!:pipi:Уфффф колку сакам да те видааааам и да те бацааам и да те гушнаааам незнаеш!!!!Мноооогу ми се свиѓаш, ептен!:)

Ахам ,ти можеш да наоѓаш мани на све што ја ќе кажам или направам, а ја не можам ни да дадам коментар на ништо во врска со тебе?!?!? Не иде така. Еј, освести се...

немаш поимколку ми недостигаш само сакам повторно да те видам да те почуствувам и да бидам повторно срекна во твојата прегратка!!!

Убаво беше денеска,утре поубаво,задутре уште поубаво...и така натака...
ТЕ ЉУБАМ!:gus:

Lele milooo
TE LJUBAM NAJVEKE NA CEL SVET

Vecer bese...aufff :D
dobra nok :wub:

Срце си, ми се допаѓаш повеќе од ден во ден... вечерва онака те забележав како гледаш во мене, ама и јас зјапав во тебе цела вечер... :)

Најмило си, најубавко, најдушичка на свет... ќе биде нешто само стрпление....

Колку си прекрасен!!!Како можев да те испуштам заради дегенов?!?!?!?Баш ми се свиѓаше гушката,ме потсети на старите времиња:)

Вчера ми беше убаво.Денес може ќе се видиме на кратко,ама и тоа кратко ни е доволно да си кажеме со поглед дека се САКАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Ме развесели вчера со пораката. А уште повеќе кога излеговме вечерта. Па како не може да ме развеселиш кога секогаш кога и да те видам како радосно ми се смешкаш, срцето брзо ми чука, а умот ми е како билијард топки кои безгрижно шетаат по масата. Само помисли на последните моменти од нашата полноќна разделба. Ах колку ми е потребен тој момент токму сега. Колку ми е потребен твојот лик така весел и нежен, твоите усни, слатки и сочни, твојата коса со бојa на костен и мека како свежопаднат неистапкан снег. Морам да те видам сега бар за еден миг.

Не знам како да ти кажам...Ајм стјупид,а изигрувам психо,на сите совети им делам,а јас не знам како да се справам.Помогни и ти малце,тешко оди тоа кај мене:smir:

извини али незнаев дека ти е роденден како и да е Среќен роденден и се најубаво....

Те заборавам.. и идам даље! се надевам нема да ми застанеш некогаш на патот!

Ти си ,,најголемиот кривец,, што пак ми се врати чувството за љубов. :back: Те ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom