Виртуален албум од панини со слики од СП 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Васил МКД
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Paketcijna ti stignuvaat 3 sekoj den na prvata strana imis promo kodovi i tie davat po edin paket ka ki a isplnis prvata selekcija imis paketce i to... Srekno komsija ;)

Фала многу, Комшија :wink:

Дупликат ми се Руни (Англија), Атуба (Камерун), Кармона (Чиле) и Вон Јае (Кореа) :helou:

Иам 40 дупликати прашувајте на некој кој му треба ќе видам дали го имам :D

Иам 40 дупликати прашувајте на некој кој му треба ќе видам дали го имам :D

David Villa ?

--- надополнето ---

Фала многу, Комшија :wink:

Дупликат ми се Руни (Англија), Атуба (Камерун), Кармона (Чиле) и Вон Јае (Кореа) :helou:

Runi go imis oste ?

Дупликат ми се:Neill(Австралија),Amoah(Гана),Pantelic(Србија) и Kameni(Сенегал).

Сите кои се во мојата група....KAJGANATHEBEST...ќе добијат бонус пакетче......
Иначе ако некој го има Торес нека кажи !!!!!!!!!!!

Chung Yong (Korea Republic) и Kwang Chong (Korea DPR) ги давам за Beom Seok, Jung Soo, Dong Jin или Do Heon (KOREA REPUBLIC) или пак некои од овие: Yong Hak, Yong Yo, Yong Hyok, In Guk (Korea DPR)!!

Runi go imis oste ?

Да да го имам, само незнам како да ти префрлам... и кажи ми во која група си? :smir:

--- надополнето ---

Mile ReD DeViL напиша:
Да да го имам, само незнам како да ти префрлам... и кажи ми во која група си? :smir:

П.С. Пробав во групите кај Асасин и во Кајгана групата ми вика дека се преполни, дајте да влезам во некоја друга група, помагајте... и давајте нови кодови за пакетчиња, да не седам така, досадно е, барем да полнам, наполнив само 26% од албумот :smir:

Нема врска тоа, само излези од твојата група..а можеш да излезеш од група мислам ако имаш комплетирано помалку од 25% од албумот.

Јас имам 80 % комплетирано значи немам никаква шанса да излезам
tapshanje.gif
sm_bigeek.gif

Добро де, глеате дека има уште што не се во група, направете нова, па влезете сите што немате..

Ајде влегувајте кај мене... ID: SRBŊ pass: 13579 :helou:

Имам 12 на дупло...Мутињо, Мунтари , Микел, Вон Џае, Белхаџ, Бугера, Цезар (Словенија), Леон, Бојенс х2, Риверос и Накамура...кој е за менвење..

Го собрав јас албумот.Со среќа и сите да го соберите :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom