Виртуален албум од панини со слики од СП 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Васил МКД
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј, абе давајте промо кодови, досадно е, барем да пополнувам :wink: И Комшија бе, го сакаш Руни?

П.С. Се жалите сте немале група, јас отворив и никој нема, ајде доаѓајте :smir:

Еј, абе давајте промо кодови, досадно е, барем да пополнувам :wink: И Комшија бе, го сакаш Руни?

грешна ти е лозинката ај пишиги одново

Името на групата е SRB&ENG, а, pass е 13579 :wink:

Дајте линк за сликчиња за првите две страни...

Можеш во група да влезеш и со 0 и со 5 и со 50%. Ама одкога ќе наполниш повеќе од 25% од албумот, неможеш веќе да излезеш од групата.

Добро де, кога се регистрираш ти дава 5 пакетчиња со слики, значи ти прво си трчал во групата, па си ги отворил пакетчињата.
Јас обратно.

да, така направив :)

Dos Santos,Martins,Pantelic,Petras(Slovakia),Benaglio i Barnetta(Svajcaria) dupli mi se.Ajde ponudi:)

Dzabe komso nemozum da smenum grupa a + mi sa padna vo paketce preeska ;) fala btw

Ама се заебав, направив група, нема членови, а имам 26% исполнет албум и сега неможам да ја напуштам групата и да влезам во друга каде што има членови... дај помагајте, ставите што можете повеќе корисни промо кодови за да го исполнам албумот... Фала однапред :smir:

www.cokezone.co.uk kreirajte account,ima nekoi 2 anketi taka,i ke se zdobiete so 9 poeni,posle idete na spend i kupuvajte paketcinja(2 poeni 1 paketce) se dodeka vi kaze deka veke You cant use more of the same codes:)

Dikagcoi afr
Gallas fra
romero arg
di maria arg
basinas gre
bradley usa
schwarzer aus
cahill aus
van persie
nelsen new zealand
cech svk
daniel alves
elano
myong cuk dpr
demel civ
huggel sui

овие ми се дупликати.адје кажујте шо треба да давам.

www.cokezone.co.uk kreirajte account,ima nekoi 2 anketi taka,i ke se zdobiete so 9 poeni,posle idete na spend i kupuvajte paketcinja(2 poeni 1 paketce) se dodeka vi kaze deka veke You cant use more of the same codes:)

кој град го пиша кога се регистрираше и што Postcode* стави жити се? никако да ми прифати некој...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom