Виртуален албум од панини со слики од СП 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Васил МКД
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И кај да ги искористам кодовите што ги купив. Кога ги внесувам во promo codes ми вика дека не можам веќе да искористам такви кодови. Ај помош, пошто не се снаогам баш :)

Најубаво ќе биде, некој што има повеќе корисни промо кодови да ги стави како линк, ние самите ќе си се снајдеме :wink:

gabe e ako veke si koristil takvi kodovi ne bi se snajdele,znaci na site koi im pokazuva You cant use more of the same codes,toa znaci deka sepak veke koristile takvi vidovi koda.Jas veke gi koristiv site vidovi,zborovi,codovi,pa ovie sto gi kupiv se toa,i sea ne mi ostanuva drugo osven da cekam sekoja nok do 12 da mi davat 3 novi paketcinja,ili preku swap neso.Sea otvoriv nov akaunt,mi padna bas tia sto gi neam,gi staiv u swap i drugite mi gi zemat mame nivno da im ebam:( nikako da me najde mene

Влевајте кај мене во група, да си разменуваме сликички :wink:

ID: 187141
pass: 13579

П.С. Освен оние четири дупликати што ги напишав поназад, + Ки Хиеон (Кореа) и Луис Фабиано (Бразил) ми се дупликати

Влевајте кај мене во група, да си разменуваме сликички :wink:

ID: 187141
pass: 13579

П.С. Освен оние четири дупликати што ги напишав поназад, + Ки Хиеон (Кореа) и Луис Фабиано (Бразил) ми се дупликати

Влегов кај тебе во група :)
Некој да не ги има Nakamura (Japonija) i emblemot na Japonija?
Ги имам дупликати Vidic (Srbija) и Mikel (Nigeria). Многу често ми се паѓа Касиљас така да ако на некој му треба нека каже сигурно утре ќе ми се падне пак : ))))

амблемите не се наоѓаат туку сами ќе ти се појават кога ќе ја собереш целата репрезентација. пример: ако ги собереш сите играчи од Јапонија на поклон ќе го добиеш и амблемот на Јапонија ;)

амблемите не се наоѓаат туку сами ќе ти се појават кога ќе ја собереш целата репрезентација. пример: ако ги собереш сите играчи од Јапонија на поклон ќе го добиеш и амблемот на Јапонија ;)

Приметив сега ја собрав цела репрезентација на Јапонија :)

Пред да одам на школо ја собрав цела репрезентација на Република Кореа, и ми даде бонус пакетче.
За 2-3 саата ја собрав и Нигериа, ама не ми даде пакетче плус. WTF?

Пред да одам на школо ја собрав цела репрезентација на Република Кореа, и ми даде бонус пакетче.
За 2-3 саата ја собрав и Нигериа, ама не ми даде пакетче плус. WTF?

Ти дава само првиот пат кога ке собереш цела репрезентација;)

Pecnik,Novakovic - SLO , ако има дупликати некој од групата на Дарлинг,а ги нема овие нека кажеЕеЕЕееее

Амблемите од репрезентацииве ги има со некој линг?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom