Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Дали Кристина го најде тајниот имунитет?

Аман бе оваа Накова кога ќе си оди?
Читав по интернет дека се степала со некоја таму, и ја дисквалификувале, а дали е точно незнам. :confused:

а клучот пред нос и беше :pos:
Точно, глупа е како крава. Ја приметив одма кога почна првата епизода, по поделбите, јадничката не знаеше кај треба да прејде во кое племе, мораше онаа водителката да и објасни кај да иде. Јас разбирам некој да се откаже после 5-6 саати, а оваа почна, најде еден клуч, појде по другиот и не умее да гледа малку поопширно, само се откажа и не бараше никаде повеќе.

Имаше епизода во петокот? И ако имаше ќе може некој да ми остави линк од YouTube да ја изгледам.

Имаше епизода во петокот? И ако имаше ќе може некој да ми остави линк од YouTube да ја изгледам.

Нема во петок, од понеделник до четврток (пон. борба за имунитет, вто. борба за награда, сре. борба за дупли или црн глас, чет. гласање на племенси совет) а во недела враќање во цивилизација.

Или сега на прва во 21:10.
Кај мене на кабелската штом ќе почне на прва српска одма ја исклучуваат програмата за само и само на сител да гледаме - ова е очајно и нервира.. дури и емисиите поврзано со survivor што ги даваат на прва одма cut и прават.. сепак гледам на сител :(

Кај мене на кабелската штом ќе почне на прва српска одма ја исклучуваат програмата за само и само на сител да гледаме - ова е очајно и нервира.. дури и емисиите поврзано со survivor што ги даваат на прва одма cut и прават.. сепак гледам на сител :(

прати го каналот, редовно ги става сите

Онаа со машката фризура ептен ми гази на нерв. Многу е одвратна:sick: И онаа Кристина кога зборува ептен се прчи. Таа што е избрканата со Миа на островот ми е закон :D

16805477177783751664.jpg

Жаре:cuc:
Како и го спопика на Станија со тоа за Плејбој, алал ти вера.

Баш убаво што излезе овцава Станија, епа беше премногу одвратна(ме потсети на минатиот Преживеан, како Гоца кога кроеше планови), ем со однесување, ем во глава е како Сека Алексиќ:pos: , за тело немам зборови, мерак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom