Не. Се откаже после првиот најден клуч, демек не била најадена и наспана..Дали Кристина го најде тајниот имунитет?
Точно, глупа е како крава. Ја приметив одма кога почна првата епизода, по поделбите, јадничката не знаеше кај треба да прејде во кое племе, мораше онаа водителката да и објасни кај да иде. Јас разбирам некој да се откаже после 5-6 саати, а оваа почна, најде еден клуч, појде по другиот и не умее да гледа малку поопширно, само се откажа и не бараше никаде повеќе.а клучот пред нос и беше
Нема во петок, од понеделник до четврток (пон. борба за имунитет, вто. борба за награда, сре. борба за дупли или црн глас, чет. гласање на племенси совет) а во недела враќање во цивилизација.Имаше епизода во петокот? И ако имаше ќе може некој да ми остави линк од YouTube да ја изгледам.
Кај мене на кабелската штом ќе почне на прва српска одма ја исклучуваат програмата за само и само на сител да гледаме - ова е очајно и нервира.. дури и емисиите поврзано со survivor што ги даваат на прва одма cut и прават.. сепак гледам на сителИли сега на прва во 21:10.
прати го каналот, редовно ги става ситеКај мене на кабелската штом ќе почне на прва српска одма ја исклучуваат програмата за само и само на сител да гледаме - ова е очајно и нервира.. дури и емисиите поврзано со survivor што ги даваат на прва одма cut и прават.. сепак гледам на сител