Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Александра се по список да и ебам.. Па кој кур се пријавувала бе???

Абе нека си ебе матер, што фино и кажа Жаре ова ова и ова...па кој кур се пријавила бе. Бара .к** да се расположи оваа.:D

Што мислела оваа кога се пријавувала? Што очекувала да се дешава на островов воопшто? Па уште "пеколен план" имала.. :pos:

29:27+ најинтересни ми се Србиве кога пробуваат Македонски да зборуваат, како руски испаѓа :pos:

Србин и 100 години да живее во Македонија,никогаш нема да прозбори македонски!Тоа да знаеш! ;)

Александра ми делува како некое детенце
- е нема да јадам сеа, не ми треба храна, не спијам, оставете ме сама -
Малку ко смешна да е

Ама оваа нашава ко патка со тоа устата стварно ко ретарда се понаша, аман! Црна овца. Се нешто нејзе и смета, се она нешто не може, се понаша ко принцеза да е некоја, а нема врска! Кај е најмрзлива од сите учесници.Не и претставувало задоволство да работи, а другите па умираат од желба да работат, колку е самобендисана и себична Ме нервира кога кажуваат Александра од Македонија, барем да не ме потсеќаа нонстоп дека ја претставува нашата држава.
Неспособна е, за ништо не ја бива, и не знам со кој памет дошла на Срвајвр. Па уште и драми приредува, ах македонче во принцип без драматургија нигде не проаѓа, ама оваа ептен е лигуш.

Кај Жаре едино што ми смета е што не збори македонски, иначе од оваа многу поарен е, а и српскиов го вергла ко мајчин јазик да му е. Ем се вклопува, ем не е лош во борбите, а особено беше добар во борбата со ракометот во вода. А оваа Накова да знаеше 2-3 збора да сврзе на српски и да не го изедеше мачка јазикот, може и немаше ни да збори на македонски. Њњњњњњ.

Ја стварно не знам што и не на нашава што мисли кај дошла у у хотел и било досдно бог да чува кај ѓи наоѓаат вакви бе само да се плачело а жаре сеа за сеа е добар само ме нервира што не збори на македноски мада ни српскиот не му е лош:)

Исто како и лани се рпави емисија повратак у цивилизација и еве ја првата емисија. се очекува сите натпреварувачи да бидат гости. навистина знаат шоу да направат.

Нашава само за на Големиот брат е.Понашањето и е како на 7 годишно девојче,а капак на се е што она појма нема каде е дојдена.Можеби во другото племе подобро би се снашла зошто таму се луѓе слични на нејзе (неспособни,мрзливи,мазни гзиња итн.)
Жаре пријатно ме изненадува и само нека продолжи вака.Игрите ги завршува феноменално само малку ме нервира со тоа српскиот ... :)

Во глобала оваа година е направен многу лош избор на натпреварувачи.Машките од кај на Жаре племето и 2-3 од другото се оние што го заслужуваат местото во вакво шоу,а овие останативе се тешки лузеришта на чело со тој пешкото и таа плавата со машкиот фриз.

Нашава само за на Големиот брат е.Понашањето и е како на 7 годишно девојче,а капак на се е што она појма нема каде е дојдена..

Сега само што го изгледав шоуто на нашава и се газев од смеење на нејзиниот речник :D

" Затоа тоа денес го побарав од себастијан кој е наша поглавица

да ме изгласат мене како избацена да идам на другиот остров каде што се избацените

и ако одлучи племето да ме послуши и да ме избаци некако таму да идам..."

не знам ова е :D

Па добро и кажа Жаре...ама дали го разбра.
Жаре е СУПЕР па дури ни српскиот не ми смета.

Добро бе зашто се некој идиотки праќаме да не претстават??? Ја викнале, се испосрала од среќа ќе иде на Костарика и сеа се лигуши таму, не ми се работи, не ми се јаде... незнам што....
Извини, а ти за што мислеше те викаат у Survivor? За сончање???
И која ВИП фаца е молимте, ја првпат у животот ја гледам.... :facepalm:

Ја примети ли некој тепачката помеѓу нашава и таа другата за жалење се.:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom